Libnet.ro
UNICEF

11:45

Comisia de regulament vrea mai putine declaratii de avere pentru deputatii care candideaza din nou

Hotnews Hotnews,
Comisia de regulament vrea mai putine declaratii de avere pentru deputatii care candideaza din nou

Parlamentarii din Comisia de Regulament au discutat despre faptul ca un parlamentar aflat la final de mandat si care candideaza din nou trebuie sa depuna trei declaratii de avere intr-o luna si jumatate, fiind necesara o noua procedura, a declarat miercuri presedintele Comisiei, Nicolae Vasilescu, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Comisia de regulament vrea mai putine declaratii de avere pentru deputatii care candideaza ...

Parlamentarii din Comisia de Regulament au discutat despre faptul ca un parlamentar aflat la final de mandat si care candideaza din nou trebuie sa depuna 3 declaratii de avere intr-o luna si jumatate, fiind necesara o noua procedura, a declarat, miercuri, presedintele Comisiei, Nicolae Vasilescu, potrivit Mediafax. El a precizat ca membrii Comisiei au inceput discutiile privind modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor si au reusit sa realizeze o selectie de principii care ar trebui sa .

Traian Basescu va sustine o declaratie de presa. Cele mai importante declaratii ale presedintelui, pe www.antena3.ro, incepand cu ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Mediafax. Aflati cele mai importante declaratii ale presedintelui Basescu, pe www. antena3. ro,.

Traian Basescu sustine o declaratie de presa. Cele mai importante declaratii ale presedintelui, pe www.antena3.ro

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Asculta LIVE declaratiile presedintelui Aflati cele mai importante declaratii ale presedintelui Basescu, pe.

Crin Antonescu: Categoric 10 mai are toate datele pentru a fi o zi de sarbatoare celebrata in istoria Romaniei

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni, la Parlament, ca 10 mai are toate datele pentru a fi o zi de sarbatoare, nu neaparat cu statut de zi nationala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )