Libnet.ro
UNICEF

8 Iun.

Comoara de un milion de dolari a fost gasita in munti, dupa 10 ani. Ce contine cufarul (FOTO)

B1 B1,
Comoara de un milion de dolari a fost gasita in munti, dupa 10 ani. Ce contine cufarul (FOTO)

Vanatoarea comorii evaluate la un milion de dolari, in Muntii Stancosi din Statele Unite ale Americii, a luat sfarsit. Marele anunt a fost facut duminica de catre Forrest Fenn, un colectionar de arta si an. continuă pe B1

Comoara de un milion de dolari descoperita dupa 10 ani de cautari

O comoara ascunsa acum 10 ani in Muntii Stancosi, in Statele Unite, a fost gasita de un norocos. Cufarul plin cu pietre si metale pretioase, cu o valoare estimata la un milion de dolari, a fost subiectul unei adevarate goane dupa aur. Cel care a creat vanatoarea de comori este un excentric colectionar de arta, in varsta de 89 de ani.

O comoara de 1 milion de dolari, ascunsa in Muntii Stancosi, a fost gasita dupa 10 ani de cautari

Mii de oameni s-au aventurat in Muntii Stancosi in ultimul deceniu, cautand un cufar plin de aur, rubine, smaralde si diamante. Dar avenura a ajuns la final, tezaurul a fost gasit.

Comoara de peste 1 milion de dolari ascunsa in Muntii Stancosi, descoperita dupa 10 ani de cautari

Mii de oameni s-au aventurat in Muntii Stancosi in ultimul deceniu pentru a cauta un cufar plin cu aur, cu rubine, smaralde si diamante ascuns acolo de catre un colectionar de arta. Aventura a luat sfarsit: comoara a fost gasita, potrivit CNN.

A fost descoperita o comoara de 1 milion de dolari ascunsa in Muntii Stancosi in urma cu zece ani

O comoara in valoare de peste 1 milion de dolari, ascunsa de un colactionar de antichitati in Muntii Stancosi in urma cu zece ani, a fost descoperita, potrivit CNN.

Mexic: Un barbat a fost gasit mort, dupa ce a fost arestat de politisti pentru ca nu purta masca. Incidentul a starnit proteste

Mexicanii s-au revoltat dupa ce un barbat a fost gasit mort la cateva ore dupa ce fusese arestat de politie pentru ca nu purta masca sanitara in spatiul public, relateaza Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 8 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )