Libnet.ro
UNICEF

01:05

Compania de Drumuri dispune in acest an, pentru investitii, de 3 miliarde de lei

Hotnews Hotnews,
 Compania de Drumuri dispune in acest an, pentru investitii, de 3 miliarde de lei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) dispune in acest an, pentru obiectivele de investitii, de aproximativ 3 miliarde lei, suma care asigura decontarea tuturor lucrarilor din acest an, anunta compania. continuă pe Hotnews

CA SA RASPUNDA PENTRU CREANTA DE 4 MILIARDE LEI CATRE ELCEN Piperea: PMB da in judecata fostii directori si administratori ai RADET

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) a chemat in garantie fostii directori si administratori ai Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET) Bucuresti, ca sa ras-punda pentru eventualitatea in care tribunalul va obliga primaria sa achite catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN) datoria RADET de 4 miliarde lei, ne-a spus ieri, avocatul Gheorghe Piperea, fostul administrator judiciar al Regiei.

Compania de drumuri: Proiectele de investitii beneficiaza de finantare de 3 miliarde lei in 2020

Proiectele de investitii derulate de CNAIR beneficiaza de o finantare de 3 miliarde lei in anul 2020, anunta compania de drumuri, in contextul in care mai multe voci publice au afirmat ca multe dintre marile proiecte sunt subfinantate in buget.

MFP a atras, ieri, peste 1,7 miliarde lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 1,018 miliarde lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark si una de certificate cu discount, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

EMIL GROS, ADMINISTRATORUL JUDICIAR AL CEH: Datoriile Complexului Energetic Hunedoara, estimate la 5 miliarde lei

Administratorul special al societatii: Corpul de control al ministrului Energiei se afla in plina activitate la CEH. Sunt verificate contractele, achizitiile si rezultatele economice ale societatii * Samuel Dioane, director general CEH: Stocurile de carbune ale Complexului se ridica la circa 16. 660 tone; nu se pune problema opririi grupurilor energetice din lipsa de combustibil Datoriile acumulate de Complexul Energetic Hunedoara CEH) sunt estimate la aproximativ 5 miliarde de lei, in conditiile in care nu au fost depuse inca toate declaratiile de creanta impuse de procedura de insolventa in care se afla compania, a anuntat ieri, la Petrosani, administratorul judiciar al CEH, Emil Gros.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )