Libnet.ro
UNICEF

01:05

Compania italiana Prysmian va investi 30 de milioane de euro in doua fabrici de cabluri la Slatina

Adevărul Adevărul,
Compania italiana Prysmian va investi 30 de milioane de euro in doua fabrici de cabluri la Slatina

Compania italiana Prysmian va investi aproximativ 30 milioane de euro in constructia unei fabrici de cabluri pentru transportul energiei si in extinderea capacitatii unei unitati de productie a cablurilor optice, ambele proiecte urmand sa fie derulate la Slatina. continuă pe Adevărul

Grupul Prysmian va investi 30 milioane euro in doua fabrici de cabluri la Slatina

Grupul Prysmian care activeaza in industria sistemelor si cablurilor pentru telecomunicatii, a anuntat ca va investi 30 milioane euro in urmatorii trei ani la Slatina pentru o unitate de cabluri optice si pentru una de cabluri de inalta tensiune. La finalul planului de investitii cifra anuala de afaceri se va dubla, iar numarul de angajati va fi cu 300 mai mare.

Compania italiana Prysmian va investi la Slatina 30 milioane euro, in doua fabrici de cabluri

Compania italiana Prysmian va investi aproximativ 30 milioane de euro in constructia unei fabrici de cabluri pentru transportul energiei si in extinderea capacitatii unei unitati de productie a cablurilor optice, ambele proiecte urmand sa fie derulate.

Transelectrica si compania italiana Prysmian au semnat un acord pentru cablul submarin Romania-Turcia. Ponta: Romania are nevoie de piete externe

Transelectrica si firma italiana Prysmian PowerLink vor forma o echipa de experti si specialisti care sa elaboreze studii si analize ale implicatiilor tehnice, comerciale, financiare si juridice aferente finantarii si construirii cablului submarin de transport electricitate intre Romania si Turcia.

UPDATE. Dosar de evaziune cu prejudiciu de 30 milioane euro: 33 de persoane, intre care primarul unei comune argesene, RETINUTE

Primarul comunei argesene Bratu, Florin Fratica, a fost retinut pentru 24 ore in dosarul de evaziune si spalare de bani, cu un prejudiciu de 30 milioane de euro.

Primarul comunei Bradu, retinut intr-un dosar cu un prejudiciu de 30 milioane euro: Alte 32 de persoane au fost retinute

Primarul comunei argesene Bradu, Florin Fratica, alaturi de 32 de persoane, a fost retinut de procurori dupa audieri maraton. Aproxiativ o suta de suspecti si martori au trecut rand pe rand pe la procurori.

UPDATE. Perchezitii in Bucuresti si 11 judete, intr-un dosar de evaziune fiscala de 30 milioane de euro. Un primar din Arges este vizat de ancheta

Politistii fac 146 de perchezitii in Bucuresti si 11 judete, fiind vizate 90 de persoane suspectate de spalare de bani si evaziune in domeniile IT si constructii, cu un prejudiciu de 30 milioane de euro, surse judiciare declarand pentru Mediafax ca printre firmele perchezitionate sunt Erbasu, UTI si Strabag.

Perchezitii la firme de constructii si IT din Sibiu, Bucuresti si alte 10 judete. Prejudiciul este de circa 30 de milioane de euro

Politia Romana efectueaza, duminica, 1 februarie, 146 de perchezitii la persoane banuite ca ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de 30. 000 de euro prin evaziune fiscala si spalare de bani, se arata intr-un comunicat al IGPR.

Perchezitii in Bucuresti si 11 judete, intr-un dosar de evaziune fiscala de 30 milioane de euro

Politistii fac 146 de perchezitii in Bucuresti si 11 judete, fiind vizate 90 de persoane suspectate de spalare de bani si evaziune in domeniile IT si constructii, cu un prejudiciu de 30 milioane de euro, surse judiciare declarand pentru Mediafax ca printre firmele perchezitionate sunt Erbasu, UTI si Strabag.

VIDEO Transelectrica si firma italiana Prysmian au semnat un acord pentru cablul submarin Romania-Turcia

Transelectrica si firma italiana Prysmian PowerLink vor forma o echipa de experti si specialisti care sa elaboreze studii si analize ale implicatiilor tehnice, comerciale, financiare si juridice aferente finantarii si construirii cablului submarin de transport electricitate intre Romania si Turcia, informeaza Mediafax.

Transelectrica si firma italiana Prysmian, acord pentru cablul submarin Romania-Turcia

Transelectrica si firma italiana Prysmian PowerLink vor forma o echipa de experti si specialisti care sa elaboreze studii si analize ale implicatiilor tehnice, comerciale, financiare si juridice aferente finantarii si construirii cablului submarin de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )