Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Transelectrica si firma italiana Prysmian au semnat un acord pentru cablul submarin Romania-Turcia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Transelectrica si firma italiana Prysmian au semnat un acord pentru cablul submarin Romania-Turcia

Transelectrica si firma italiana Prysmian PowerLink vor forma o echipa de experti si specialisti care sa elaboreze studii si analize ale implicatiilor tehnice, comerciale, financiare si juridice aferente finantarii si construirii cablului submarin de transport electricitate intre Romania si Turcia, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Transelectrica si compania italiana Prysmian au semnat un acord pentru cablul submarin Romania-Turcia. Ponta: Romania are nevoie de piete externe

Transelectrica si firma italiana Prysmian PowerLink vor forma o echipa de experti si specialisti care sa elaboreze studii si analize ale implicatiilor tehnice, comerciale, financiare si juridice aferente finantarii si construirii cablului submarin de transport electricitate intre Romania si Turcia.

Transelectrica si firma italiana Prysmian, acord pentru cablul submarin Romania-Turcia

Transelectrica si firma italiana Prysmian PowerLink vor forma o echipa de experti si specialisti care sa elaboreze studii si analize ale implicatiilor tehnice, comerciale, financiare si juridice aferente finantarii si construirii cablului submarin de.

Transelectrica si Prysmian au semnat un acord pentru cablul submarin Romania-Turcia

Transelectrica si firma italiana Prysmian PowerLink vor forma o echipa de experti si specialisti care sa elaboreze studii si analize ale implicatiilor tehnice, comerciale, financiare si juridice aferente finantarii si construirii cablului submarin de transport electricitate intre Romania si Turcia, potrivit surselor din presa.

Acordul pentru cablul submarin Romania-Turcia a fost semnat

Transelectrica si firma italiana, Prysmian PowerLink, au semnat, marti, un acord care prevede realizarea unui studiu de fezabilitate in vederea realizarii unei retele submarine de transport a energiei electrice intre Romania si Turcia, informeaza Mediafax.

Compania italiana Prysmian va investi 30 de milioane de euro in doua fabrici de cabluri la Slatina

Compania italiana Prysmian va investi aproximativ 30 milioane de euro in constructia unei fabrici de cabluri pentru transportul energiei si in extinderea capacitatii unei unitati de productie a cablurilor optice, ambele proiecte urmand sa fie derulate la Slatina.

Compania italiana Prysmian va investi la Slatina 30 milioane euro, in doua fabrici de cabluri

Compania italiana Prysmian va investi aproximativ 30 milioane de euro in constructia unei fabrici de cabluri pentru transportul energiei si in extinderea capacitatii unei unitati de productie a cablurilor optice, ambele proiecte urmand sa fie derulate.

Oficial BCE: Bancile grecesti nu vor mai primi imprumuturi daca pana la sfarsitul lui februarie nu se ajunge la un acord pentru continuarea programului de bailout

Un acord privind extinderea programului de ajutor financiar acordat Greciei trebuie sa fie convenit pana la sfarsitul lunii februarie ori Banca Centrala Europeana nu va mai putea sa imprumute in continuare bancile grecesti, a declarat sambata Erkki Liikanen, membru in consiliul guvernatorilor BCE, citat de Reuters.

VIDEO. Klaus Iohannis: Sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept

La intalnirea cu noii absolventi ai Institutului National al Magistraturii, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca legea trebuie aplicata tuturor, indiferent de functii si ca sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept.

GALERIE FOTO VIDEO. Klaus Iohannis: Sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept

La intalnirea cu noii absolventi ai Institutului National al Magistraturii, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca legea trebuie aplicata tuturor, indiferent de functii si ca sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )