Libnet.ro
UNICEF

10:45

Computerul pe care Apple nu l-ar face niciodata: e cel mai mic Mac functional

Playtech Playtech,
Computerul pe care Apple nu l-ar face niciodata: e cel mai mic Mac functional

Daca te-ai gandit ca ai avea nevoie de mai mult spatiu pe biroul tau, este posibil sa fi gasit solutia. Dar va trebui sa o construiesti chiar tu. Cel mai mic iMac din lume vine sub forma. continuă pe Playtech

Cel mai mare parc de agrement din Romania e superb! E la doar 3 ore de mers cu masina de Bucuresti

Antreprenorii din peisajul turistic local concureaza, in ultimii ani, in a gasi locuri inedite si mai putin cunoscute in care sa dezvolte huburi turistice, departe de hiperaglomeratele statiuni de pe litoral, spre exemplu. Unul dintre aceste businessuri este ZagaZaga, un superb complex de lux, despre care va vom vorbi in acest articol. Cum arata cel .

Cel mai longeviv premier al Japoniei si-a anuntat demisia

Premierul nipon Shinzo Abe si-a anuntat vineri demisia din cauza starii sale de sanatate, informeaza Reuters. Cel mai longeviv sef al guvernului Japoniei si-a mai dat demisia in trecut din cauza colitei ulcerative de care sufera inca din adolescenta. Surse politice citate de presa locala declarau in cursul diminetii ca seful executivului urmeaza sa renunte la mandat.

ARAFAT: Scenariul cel mai grav ar fi sa ramanem fara capacitate de terapie intensiva

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) Raed Arafat a afirmat ca scenariul cel mai grav in contextul pandemiei de coronavirus in Romania ar fi sa ramanem cu capacitate limitata de internare pentru bolnavii simptomatici care au nevoie de oxigen si de tratament. El a adaugat ca din acest punct de vedere e ingrijoratoare cifra de 1. 500 de noi infectari, deoarece la fiecare 1. 000 de cazuri, aproape 50 dintre pacienti ajung in terapie intensiva in urmatoarele zile. Arafat a mai spus ca acesta este scenariul pe care incercam sa il evitam inclusiv prin cresterea numarului paturilor in terapie intensiva, conform news. ro.

Jeff Bezos, cel mai bogat om care a trait pe Pamant vreodata. Fondatorul Amazon l-a eclipsat pe Bill Gates cu averea sa fabuloasa

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a devenit cel mai bogat om din lume, cu o avere impresionanta de peste200 de miliarde de dolari, depasindu-l astfel pe Bill Gates, creatorul companiei.

Dinamo a oficializat cel mai tare transfer de la venirea investitorilor spanioli! Ce salariu urias va avea noul jucator

La prima partida disputata dupa ce clubul a fost preluat de Pablo Cortacero, Dinamo a terminat la egalitate cu Hermanstadt, scor 1-1. O partida care a demonstrat ca formatia pregatita inca de Gheorghe Multescu este inca mai aproape de zona de retrogradare. Mai ales ca nivel al jocului. Iar fanii asteapta de urgenta transferuri facute .

Cel mai bogat om din lume, amenintat cu ghilotina. Protest in fata casei multimiliardarului Jeff Bezos, patronul Amazon (VIDEO)

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon a adunat o avere impresionanta, de peste200 de miliarde de dolari, depasindu-l astfel pe Bill Gates, creatorul companiei Microsoft. in.

EXCLUSIV Simona Halep, lovitura de milioane de euro din imobiliare. Cum a facut banii in cel mai scurt timp

Simona Halep a vandut complet si cel de-al doilea bloc de locuinte din Mamaia Nord, desi nu este terminat. Blocul are 22 de apartamente. Apartamentele pornesc de la 90. 000 euro 2 camere), pana la 130. 000 euro 3 camere). La un calcul simplu, reiese faptul ca tenismena s-a imbogatit in vreme de pandemie cu 2,5 milioane .

De ce este Messi cel mai mare fotbalist din istorie. Secretul argentinianului: cat de mult isi foloseste creierul

Anuntul ca Leo Messi va pleca de la FC Barcelona tine capul de afis in presa sportiva din intreaga lume. Starul argentinian a anuntat deja clubul ca vrea sa plece, iar cele mai mari echipe ale lumii se intrec in oferte. Manchester City pare favorita sa semneze contractul cu Leo Messi, dar United, PSG, Inter, .

Cel mai vechi film din lume a fost restaurat cu ajutorul inteligentei artificiale

Un youtuber a folosit algoritmi de inteligenta artificiala pentru a reorganiza partile ramase din cel mai vechi film cunoscut vreodata. Filmul original, cunoscut sub numele de Roundhay Garden.

Cel mai bun sistem antifurt, creat de Samsung: cum localizezi telefonul inchis, fara internet

La cativa ani dupa ce Apple a revolutionat localizarea telefoanelor furate cu Find My iPhone, Samsung duce intregul concept la alt nivel cu al sau Find My Mobile. in ziua de azi, sa furi un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )