Libnet.ro
UNICEF

22:30

Comunitatea biciclistilor din Bucuresti anunta ca va continua protestele pana cand Primaria Capitalei va face piste pentru biciclete pe carosabil

Hotnews Hotnews,
 Comunitatea biciclistilor din Bucuresti anunta ca va continua protestele pana cand Primaria Capitalei va face piste pentru biciclete pe carosabil

Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti CBB) si Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania OPTAR) au anuntat marti ca vor continua protestele in strada pana cand Primaria Capitalei va face piste pentru biciclete pe carosabil. La protestul organizat sambata trecuta de cele doua organizatii acestia au participat circa 8. 000 de biciclisti, potrivit datelor furnizate de acestia. OPTAR si CBB sustin in continuare crearea de benzi unice pentru transportul public, crearea de benzi pe calea rutiera pentru biciclisti si eliberarea trotuarelor pentru pietoni masini parcate, chioscuri) si chiar largirea acestora. continuă pe Hotnews

Protestul biciclistilor din Bucuresti, in presa internationala

Mai multe mii de romani au iesit sambata in strada pe biciclete, la Bucuresti, pentru a solicita realizarea de piste rezervate ciclistilor, acuzand in acelasi timp autoritatile ca sunt interesate doar de d.

Biciclistii din Bucuresti: Oprescu se pregateste de campania prezidentiala. Cum explica acestia accidentul de la mars

Reprezentantii Comunitatatii Biciclistilor din Bucuresti anunta ca protestele si nemultumirea membrilor organizatiei lor nu s-au rezolvat si ca declaratiile facute de primarul Sorin Oprescu, chiar inainte de marsul de amploare de sambata, nu au fost decat alte promisiuni electorale.

Protestul biciclistilor in Bucuresti.

Peste o mie de biciclisti, potrivit organizatorilor, au luat startul sambata dupa-amiaza din Piata Charles de Gaulle, intr-un mars de protest impotriva modului in care administratia locala din Bucuresti a inteles sa dezvolte infrastructura Capitalei, dar si pentru amenajarea pistelor de biciclete pe carosabil, informeaza Agerpres. Andrei Gaitanaru, reprezentant al Comunitatii Biciclistilor din Bucuresti CBB), a spus ca marsul intitulat Vrem piste pe sosea, vrem un oras pentru oameni va .

Medicii continua protestele pentru a patra zi consecutiv. Acestia vor picheta si Ministerul Finantelor

Medicii si asistentii medicali continua protestele, in ciuda faptului ca duminica s-au intalnit pret de doua ore cu ministrul Sanatatii si cu secretarii de stat din aceeasi institutie. in urma discutiilor, nu s-a ajuns la nicio concluzie, prin urmare cadrele medicale vor protesta incepand de astazi si in fata Ministerului Finantelor, potrivit calendarului stabilit de coalitie.

UPDATE Mars de protest al biciclistilor in Capitala: Cei 5.000 de participanti au blocat Podul Basarab

Sursa foto: Cristian Ichim)Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti CBB) si Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania OPTAR) organizeaza sambata un mars de protest impotriva modului in care administratia locala a inteles sa dezvolte infrastructura Capitalei. Marsul are loc cu ocazia Zilei internationale fara masini, avand ca scop complementar evidentierea unei solutii vitale pentru Capitala - amenajarea pistelor de biciclete pe carosabil. 20 Cei aproximativ 5. 000 de biciclisti care participa la protest au blocat Podul Basarab, relateaza Realitatea TV. Ei cer demisia primarului Sorin Oprescu.

VIDEO UPDATE Mars de protest al biciclistilor in Capitala: Cei 5.000 de participanti au blocat Podul Basarab pentru cateva minute

Sursa foto: Cristian Ichim)Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti CBB) si Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania OPTAR) organizeaza sambata un mars de protest impotriva modului in care administratia locala a inteles sa dezvolte infrastructura Capitalei. Marsul are loc cu ocazia Zilei internationale fara masini, avand ca scop complementar evidentierea unei solutii vitale pentru Capitala - amenajarea pistelor de biciclete pe carosabil. Citeste pe larg nemultumirile bicilistilorUPDATE 17. 25 Potrivit imaginilor difuzate de Realitatea TV, biclistii se apropie de Piata Constitutiei. 00 Biciclistii au blocat Calea Victoriei, relateaza Realitatea TV. O parte dintre acestia sunt deja pe Bulevardul Regina Elisabeta. Purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere a precizat ca biciclistii se deplaseaza in grup compact, iar circulatia este oprita pe traseu doar 5-10 minute, nefiind probleme pentru fluidizarea traficului. 20 Cei aproximativ 5. 000 de biciclisti care participa la protest au blocat Podul Basarab, relateaza Realitatea TV. Ei cer demisia primarului Sorin Oprescu.

UPDATE: Cel putin 59 de morti si peste 175 de raniti in atacul din Nairobi. Luptele CONTINUA.

Cel putin 59 de persoane au fost ucise in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant oferit duminica de ministrul kenyan de Interne, Joseph Ole Lenku, transmite Mediafax. Pana in prezent avem 59 de persoane ucise, a declarat ministrul, adaugand ca alte 175 au fost ranite. Un bilant anterior, oferit de seful Crucii Rosii kenyene, Abbas Gullet, anunta 43 de morti si peste 200 de raniti. Printre persoanele ucise se .

FOTO SOCANTE: Ce s-a intamplat in timpul atacului din Nairobi. MACELUL continua.

Cel putin 59 de persoane au fost ucise intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist. Acesta este cel mai sangeros atac din Nairobi din ultimii 15 ani. Confruntarea intre fortele de securitate si islamisti continua duminica la pranz. Atacatorii, al caror numar ar fi cuprins intre 10 si 15, au fost izolati, insa detin un numar nedeterminat de ostatici. Atacatorii sunt inarmati cu grenade si cu mitraliere AK-47, iar cateva zeci de oameni au ramas in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3393 seconds )