Libnet.ro
UNICEF

19:31

FOTO SOCANTE: Ce s-a intamplat in timpul atacului din Nairobi. MACELUL continua.

România Liberă România Liberă,
FOTO SOCANTE: Ce s-a intamplat in timpul atacului din Nairobi. MACELUL continua.

Cel putin 59 de persoane au fost ucise intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist. Acesta este cel mai sangeros atac din Nairobi din ultimii 15 ani. Confruntarea intre fortele de securitate si islamisti continua duminica la pranz. Atacatorii, al caror numar ar fi cuprins intre 10 si 15, au fost izolati, insa detin un numar nedeterminat de ostatici. Atacatorii sunt inarmati cu grenade si cu mitraliere AK-47, iar cateva zeci de oameni au ramas in . continuă pe România Liberă

Presedintele Kenyan, in DOLIU. Nepotul sau si logodnica acestuia SUNT PRINTRE VICTIMELE ATACULUI DIN NAIROBI

Presedintele kenyan Uhuru Kenyatta a anuntat, duminica dupa-amiaza, ca nepotul sau si logodnica acestuia figureaza printre cele 59 de persoane ucise in timpul atacului, inca in desfasurare, de la un.

Nepotul presedintelui kenyan si logodnica acestuia, printre victimele atacului din Nairobi

Nepotul presedintelui kenyan Uhuru Kenyatta si logodnica acestuia se afla printre cele 59 de persoane ucise in atacul de la centrul comercial din Nairobi, anuntul fiind facut chiar de presedinte, relateaza AFP.

Cel putin 43 de morti si 200 de raniti in urma atacului din Nairobi

Cel putin 43 de persoane au fost ucise si peste 200 ranite in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant oferit de Crucea Rosie kenyana, duminica, rela.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )