Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comunitatea internationala cere incetarea imediata a conflictului din Fasia Gaza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comunitatea internationala cere incetarea imediata a conflictului din Fasia Gaza

Conflictul armat dintre Israel si Hamas a intrat in a treia saptamana, iar cele doua tabere nu dau semne ca ar dori sa opreasca focul, in timp ce comunitatea internationala isi intensifica eforturile pentru calmarea spiritelor din Fasia Gaza, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

ONU, sesiune speciala din cauza conflictului din Fasia Gaza

ONU anunta o sesiune speciala a Consiliului pentru Drepturile Omului pe tema conflictului israelo-palestinian .

Moshe Ya'alon: Israel vrea sa controleze gazele din Fasia Gaza

Unul dintre motivele atacurilor armate din Fasia Gaza este dorinta Israelului de a controla resursele de gaze din Palestina, a declarat ministrul Apararii din Israel, Moshe Ya'alon, citat de presa internationala.

Canada cere ONU o ancheta in cazul rachetelor gasite in scoli din Fasia Gaza

Canada a cerut marti ONU sa deschida imediat o ancheta in cazul descoperirii, pentru a doua oara in decurs de o saptamana, a unor rachete ascunse intr-o scoala din Fasia Gaza, relateaza Mediafax. Am.

SUA cer Israelului sa protejeze civilii din Fasia Gaza

SUA cer Israelului sa protejeze civilii din Fasia Gaza in timpul operatiunilor militare desfasurate in regiune dupa ce peste 570 de persoane, dintre acre majoritatea civili, si-au pierdut viata in timpul ofensivei declansate acum doua saptamani.

MAE: 19 cetateni romani si familiile acestora, repatriati din Fasia Gaza

19 cetateni romani si familiile lor au fost repatriati din Fasia Gaza, informeaza, luni, Ministerul Afacerilor Externe MAE). La solicitarea autoritatilor maghiare, impreuna cu cetatenii romani, a fost evacuat si un cetatean din Ungaria.

Corlatean: Nu este exclusa o noua operatiune de repatriere a romanilor din Fasia Gaza

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a declarat ieri ca nu este exclusa o noua operatiune de repatriere a romanilor din Fasia Gaza, numarul acestora fiind comparabil cu cel din data de 14 iulie cand au fost repatriate 84 de persoane, transmite Agerpres.

ONU lanseaza o ancheta asupra ofensivei israeliene din Fasia Gaza

Consiliul ONU pentru Drepturile Omului a creat miercuri o Comisie internationala insarcinata sa ancheteze in regim de urgenta toate incalcarile care ar fi fost comise in timpul ofensivei israeliene in .

Consiliul de Securitate al ONU este ingrijorat de numarul victimelor din Gaza si cere incetarea focului

Consiliul de Securitate al ONU s-a declarat foarte ingrijorat de numarul tot mai mare de victime in conflictul din Gaza si a facut din nou apel pentru ca ostilitatile si inceteze imediat, informeaza AFP,.

Comunitatea internationala, vaduvita de aproximativ 100 de reputati specialisti in tratamentul SIDA

Prabusirea aeronavei Malayisian Arlines in Ucraina a privat lumea medicala de aproximativ 100 de specialisti si cercetatori ai maladiei SIDA, oficiali din domeniul sanatatii si activisti care se indreptau catre o conferinta in Australia, potrivit presei internationale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )