Libnet.ro
UNICEF

07:45

Comunitatea romilor asteapta repatrierea Regelui Cioaba pe banii statului. Ponta: Din bani publici nu fac favoruri pentru nimeni

B1 B1,
Comunitatea romilor asteapta repatrierea Regelui Cioaba pe banii statului. Ponta: Din bani publici nu fac favoruri pentru nimeni

Intreaga comunitate de romi asteapta ca trupul neinsufletit al regelui Cioaba sa fie adus in tara. Dar pentru ca acest lucru sa fie posibil, mai intai familia lui Florin Cioaba trebuie sa achite factura de. continuă pe B1

Comunitatea romilor asteapta repatrierea Regelui Cioaba pe banii statului. Ponta: Din bani publici nu fac favoruri pentru nimeni

Intreaga comunitate de romi asteapta ca trupul neinsufletit al regelui Cioaba sa fie adus in tara. Dar pentru ca acest lucru sa fie posibil, mai intai familia lui Florin Cioaba trebuie sa achite factura de.

Reactiile politicienilor dupa moartea lui Cioaba. Iliescu: Este o pierdere reala pentru comunitatea romilor. Basescu a transmis condoleante

La doar cateva minute dupa aflarea vestii ca autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, s-a stins din viata, presedintele Traian Basescu si fostul sef al statului, Ion Iliescu, au transmis condoleante familiei. Ion Iliescu considera ca moartea lui Florin Cioaba este o pierdere reala pentru comunitatea romilor.

Etnia roma din Neamt, in doliu dupa moartea regelui Cioaba. 30 de zile nu se mai fac petreceri

Bulibasa Victor Stanescu deplange disparitia regelui Cioaba pe care l-a cunoscut personal. Mai multi membri ai etniei vor pleca la Sibiu la priveghi si la funeralii.

Factura minune a spitalizarii regelui Cioaba in Turcia.

Un intreg scandal s-a iscat in Romania dupa ce a aparut informatia ca familia Cioaba ar fi cerut statului roman sa plateasca factura de spitalizare in Turcia a regelui romilor in valoare de 350. 000 de dolari. Luni insa, romanii intrigati au putut rasufla usurati: spitalizarea costa doar 22. 000 de euro, iar familia Cioaba a declarat ca a cerut ajutorul statului doar in negocierile cu spitalul. Citeste si Factura de ZECE ori mai mica pentru SPITALIZAREA lui Florin Cioaba. Familia regelui romilor .

Cine este Dorin Cioaba, posibilul urmas al regelui Cioaba in fruntea romilor

In varsta de 43 de ani, fiul cel mare al regelui Cioaba este, cel mai probabil, cel care ii va urma acestuia in fruntea etniei tiganesti.

Spitalizarea Regelui Cioaba a costat 22.000 de euro. Regele romilor va fi adus in tara cu un avion privat

Factura pe care familia Cioaba trebuie s-o plateasca pentru a scoate trupul neinsufletit din spitalul Akdeniz Universitesi din Antalya este in valoare de 22. 000 de euro. Spitalul Akdeniz universitesi din Antalya.

Trupul regelui Cioaba va fi adus in tara intr-un sicriu de TABLA. Dorin Cioaba, SUCCESORUL la tron

UPDATE:11:50 Dorin Cioaba va fi succesorul lui Florin Cioaba, a anuntat in urma cu scurt timp imparatul romilor, Iulian. UPDATE:11:30 Florin Cioaba va fi adus in tara intr-un sicriu de tabla,.

Ce scrie presa straina despre decesul regelui Cioaba.

Presa franceza scrie, duminica, despre decesul regelui autoproclamat al romilor, romanul Florin Cioaba, relateaza Mediafax. Stirea AFP, publicata duminica dupa-amiaza, a fost preluata rapid de mai multe ziare importante din Franta, intre care Liberation, Le Point sau Le Figaro, precum si de televiziunea France24 si de site-ul belgian sudinfo. be. Cioaba, in varsta de 58 de ani, a fost internat in stare grava, marti, intr-un spital din Antalya, in sudul Turciei, unde isi petrecea .

Trupul regelui Cioaba va fi adus in tara intr-un sicriu de TABLA. Familia NU cere ajutor de la stat

Florin Cioaba va fi adus in tara intr-un sicriu de tabla, spun cei din familia lui. Autoproclamatul rege al romilor va fi adus mai intai la Bucuresti pentru a fi imbalsamat si mai apoi transportat la.

Anuntul facut dupa moartea Regelui Cioaba: Nu s-a mai vazut asa ceva in Romania

Autointitulatul rege international al romilor crestini de pretutindeni, Dan Stanescu, de la Costesti Arges) spune ca vestea mortii lui Florin Cioaba a venit ca un fulger, estimand ca la inmormantarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )