Libnet.ro
UNICEF

01:06

Etnia roma din Neamt, in doliu dupa moartea regelui Cioaba. 30 de zile nu se mai fac petreceri

Adevărul Adevărul,
Etnia roma din Neamt, in doliu dupa moartea regelui Cioaba. 30 de zile nu se mai fac petreceri

Bulibasa Victor Stanescu deplange disparitia regelui Cioaba pe care l-a cunoscut personal. Mai multi membri ai etniei vor pleca la Sibiu la priveghi si la funeralii. continuă pe Adevărul

Anuntul facut dupa moartea Regelui Cioaba: Nu s-a mai vazut asa ceva in Romania

Autointitulatul rege international al romilor crestini de pretutindeni, Dan Stanescu, de la Costesti Arges) spune ca vestea mortii lui Florin Cioaba a venit ca un fulger, estimand ca la inmormantarea.

PROTESTE in Grecia, dupa moartea unui tanar ce nu avea bilet in troleibuz.

Tineri greci s-au ciocnit cu fortele de ordine la Atena, vineri, in timp ce protestau fata de moartea unui tanar pasager intr-un troleibuz in timpul controlului de bilete, transmite Agerpres. Violentele au izbucnit in timp ce circa 1. 000 de persoane au marsaluit prin cartierul muncitoresc Peristeri dupa inmormantarea tanarului, scandand sloganuri antiguvernamentale. Unii protestatari au dat foc la pubele si au aruncat cu pietre in politisti, care au raspuns cu grenade paralizante si spray .

Grecia: proteste dupa moartea unui tanar ce nu avea bilet in troleibuz

Tineri greci s-au ciocnit cu fortele de ordine vineri la Atena, protestand fata de moartea unui tanar pasager intr-un troleibuz in timpul controlului de bilete, un deces pentru care grupurile anti-austeritate dau vina pe politicile economice dure ale guvernului, conform Associated Press.

Seful privatizarilor din Grecia, demis dupa o calatorie cu avionul unui om de afaceri

Presedintele agentiei de privatizare din Grecia, Stelios Stavridis foto), a fost concediat dupa ce a folosit avionul privat al unui om de afaceri, actionar la un consortiu care tocmai cumparase o participatie la loteria de stat, pentru a pleca in.

O persoana a murit la o fosta exploatare miniera din Baia Mare, dupa prabusirea planseului

O persoana a murit, vineri, la fosta exploatare miniera Nistru, dupa ce planseul s-a prabusit peste victima, informeaza Mediafax. Trei persoane neautorizat au patruns in incinta statiei de pompe a exploatarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )