Libnet.ro
UNICEF

07:15

Concedii pe litoralul romanesc: Mamaia, preturi mai mari decat in Tenerife (VIDEO)

B1 B1,
Concedii pe litoralul romanesc: Mamaia, preturi mai mari decat in Tenerife (VIDEO)

Desi autoritatile fac apel la solidaritate pentru turismul intern, in contextul in care acest sector a fost cel mai puternic lovit de pandemia de coronavirus, iar administratorii din regimul hotelier dau asigurari. continuă pe B1

Un sejur in Mamaia costa mai mult decat unul in Tenerife, in plin sezon estival. Explicatiile specialistilor

Mediul online a fost invadat recent cu fotografii ale unor oferte ce demonstrau ca preturile de pe litoralul romanesc sunt mai mari decat cele din Tenerife Insulele Canare).

Un sejur in Mamaia, mai scump decat unul in Tenerife, in plin sezon

Paradoxal sau nu, un sejur in Mamaia este mult mai scump decat unul in Tenerife, in plin sezon.

Untold, Neversea, Electric Castle! Cele mai mari festivaluri din Romania s-au anulat

Dupa o perioada de incertitudini si nenumarate speculatii pe aceasta tema, iata ca este in sfarsit oficial. Untold, Neversea si electric Castle, cele mai mari festivaluri din Romania, si-au anulat editiile din 2020.

Cat ne costa o vacanta in iulie. Tarifele din Grecia si Bulgaria, mai ieftine decat cele de pe litoralul romanesc

Turismul romanesc va da un test important in aceasta vara. Hotelierii au promis ca pana in luna iulie vor mentine preturile din extrasezon. Oferte tentante vin insa din Bulgaria si Grecia, destinatii turistice preferate de romani.

Unde se afla cea mai intinsa plaja de nisip din lume, cu o lungime cat tot litoralul romanesc

Brazila, tara cu cea mai renumita plaja din lume, cea din Rio de Janeiro, detine un veritabil record si in ceea ce priveste lungimea unei singure plaje.

Vacantele in Mamaia, de trei ori mai scumpe decat cele in Bulgaria sau Grecia

In Mamaia, preturile ajung la 70 de euro pe noapte la un hotel de trei stele, in regim de all inclusive, pentru luna iunie, in timp ce la un hotel tot de trei stele din Bulgaria sau Grecia, pretul este in medie de 22-25 euro pe noapte, potrivit unei analize a IRI Travel.

Dispar preturile reglementate la gaze. Ce trebuie sa facem pentru a nu plati facturi mai mari

In mai putin de o luna, piata gazelor se va liberaliza, ceea ce inseamna ca fiecare consumator va trebui sa isi renegocieze contractul cu furnizorul. Cei care nu fac absolut nimic risca sa plateasca facturi umflate dupa 1 iulie, cand dispar preturile reglementate de stat. Pana acum, din cei 35 de furnizori de gaze, 13 au propus preturi mai mari dupa liberalizare.

Digi 24: Statul la stat. Director de restaurant, numit manager de spital: Scoala vietii a mea face mai mult decat doua facultati

Criza sanitara generata de COVID-19 a aratat, inca o data, deficientele majore ale sistemului de sanatate romanesc. Multe spitale cu manageri numiti politic au fost la un pas de colaps. in timp ce oamenii se imbolnaveau si unii chiar mureau din cauza virusului, politicienii au inceput un adevarat razboi pentru controlul politic al spitalelor.

Pensionarii din Romania care castiga de sase ori mai mult decat au cotizat. Pensii speciale dublate in doar 4 ani

Casa Nationala de Pensii Publice a prezentat statistica pensiilor speciale pe luna mai a anului curent, date care arata ca o singura categorie inregistreaza cresteri spectaculoase de venituri, de 6 ori mai mari decat ar fi primit in baza contributiilor sociale.

Vremea extremelor: La Cercul Polar, mai cald decat la Marea Mediterana

Inceputul sezonului estival a venit cu temperaturi neobisnuite pentru diferitele locuri de pe harta. De exemplu, astazi a fost mai cald in Rusia, langa Cercul Polar, decat in multe locuri din sudul Spaniei sau al Italiei.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )