Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concedii medicale false. Medic de la Spitalul Judetean, prins cu nereguli. A fost dat afara

Adevărul Adevărul,
Concedii medicale false. Medic de la Spitalul Judetean, prins cu nereguli. A fost dat afara

Pe numele unui medic neurochirurg de la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare au fost depuse nu mai putin de 15 sesizari legate de comiterea unor posibile infractiuni. Neoficial se vorbeste despre eliberarea unor concedii medicale false, cazul ajungand in atentia celor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures. continuă pe Adevărul

Concedii medicale false de 400.000 lei. Medic de la Spitalul Judetean, prins cu nereguli. A fost dat afara

Pe numele unui medic neurochirurg de la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare au fost depuse nu mai putin de 15 sesizari legate de comiterea unor posibile infractiuni. Neoficial se vorbeste despre eliberarea unor concedii medicale false, cazul ajungand in atentia celor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures.

Spitalul Judetean face angajari. Ce se cauta

Spitalul Judetean de Urgenta Zalau organizeaza, in perioada urmatoare, concurs pentru ocuparea a trei posturi de asistenti medicali, dar si a unui post de infirmiera si a unuia de brancardier.

Fiica lui Bercea Mondial, dusa de urgenta la Spitalul Judetean din Craiova. Izaura a lesinat

Izaura Bercea a fost adusa aseara de la Spitalul din Slatina la unitatea spitaliceasca din Craiova dupa ce a lesinat. Medicii au hotarat transferul din cauza febrei mari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )