Libnet.ro
UNICEF

21:45

Condamnat la trei ani de inchisoare pentru proxenetism. Concubina barbatului a fost obligata sa se prostitueze in Spania

Adevărul Adevărul,
Condamnat la trei ani de inchisoare pentru proxenetism. Concubina barbatului a fost obligata sa se prostitueze in Spania

Un barbat din Cernavoda a fost condamnat de Judecatoria Medgidia la trei ani de inchisoare pentru proxenetism. El le-a obligat concubina si sora sa sa se prostitueze in Spania timp de sapte ani, castigand astfel peste 44. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Avocatul Doru Bostina, condamnat la trei ani de inchisoare in dosarul CFR Marfa. Decizia nu e definitiva

Avocatul Doru Bostina a fost condamnat la trei ani de inchisoare in dosarul CFR Marfa, pentru trafic de influenta. In acelasi dosar, omul de afaceri Gruia Stoica a primit patru ani de inchisoare. Sentintele nu sunt definitive.

Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, sentinta nu e definitiva

Gruia Stoica a fost condamnat joi de magistratii Curtii de Apel Ploiesti la patru ani de inchisoare, cu executare, anunta Realitatea TV. Potrivit sursei citate, avocatul Doru Bostina a fost condamnat si el la trei ani de inchisoare cu executare.

Omul de afaceri Gruia Stoica, condamnat la patru ani de inchisoare pentru cumparare de influenta

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani de inchisoare si trei ani interzicerea unor drepturi, pentru cumparare de influenta. Decizia nu este definitiva, relateaza Mediafax.

Gruia Stoica, patru ani de inchisoare pentru cumparare de influenta; vezi cat a primit Doru Bostina

Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani de inchisoare si trei ani interzicerea unor drepturi pentru cumparare de influenta in dosarul CFR Marfa, in care avocatul Doru Bostina a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta,.

Fost sef al unei comisii de bacalaureat din Mangalia, condamnat la doi ani de inchisoare pentru mita

Presedintele comisiei de bacalaureat de la Liceul Ion Banescu din Mangalia din 2013, Gheorghe Amza, a fost condamnat, luni, de Tribunalul Constanta la doi ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita,.

Omul de afaceri Gruia Stoica, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru cumparare de influenta

La doar un an de cand a fost trimis in judecata, omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru cumparare de influenta. in acelasi dosar avocatul Doru Bostina a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta, Sentinta nu este definitiva.

Sef din IPJ Vaslui, condamnat la doi ani inchisoare. Care este motivul

Seful Serviciului pentru Actiuni Speciale SAS) din Politia Judeteana Vaslui, comisarul-sef Grisa Mititelu, suspendat din functie, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei pentru refuzul testarii alcoolscopice in urma accidentarii unei tinere pe o trecere de pietoni, informeaza Mediafax.

Belgia: Patru romani au fost condamnati la inchisoare pentru ca au exploatat persoane cu handicap pentru a cersi

Tribunalul corectional din Bruxelles a condamnat patru romani la pedepse de cinci ani de inchisoare pentru ca au exploatat persoane cu handicap pentru a cersi, informeaza RTL. be. Romani cautau persoane cu hadicap.

Consulul Arabiei Saudite din Yemen a fost eliberat dupa trei ani de captivitate

Un diplomat al Arabiei Saudite s-a intors astazi la Riad dupa ce a fost eliberat de cei care l-au tinut ostatic trei ani in Yemen, relateaza Reuters. Abdullah al-Khalidi foto), consulul Arabiei Saudite in Aden, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )