Libnet.ro
UNICEF

19:45

Omul de afaceri Gruia Stoica, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru cumparare de influenta

Adevărul Adevărul,
Omul de afaceri Gruia Stoica, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru cumparare de influenta

La doar un an de cand a fost trimis in judecata, omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru cumparare de influenta. in acelasi dosar avocatul Doru Bostina a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta, Sentinta nu este definitiva. continuă pe Adevărul

Omul de afaceri Gruia Stoica, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru cumparare de influenta

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat joi de Curtea de Apel Ploiesti la patru ani de inchisoare si trei ani interzicerea unor drepturi, pentru cumparare de influenta in legatura cu o licitatie.

Omul de afaceri Gruia Stoica, condamnat la patru ani de inchisoare pentru cumparare de influenta

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani de inchisoare si trei ani interzicerea unor drepturi, pentru cumparare de influenta. Decizia nu este definitiva, relateaza Mediafax.

Gruia Stoica, CONDAMNAT la patru ani de inchisoare

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani de inchisoare si trei ani interzicerea unor drepturi pentru cumparare de influenta, in acelasi dosar avocatul Doru Bostina primind o pedeapsa de trei.

Gruia Stoica, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Omul de afaceri Gruia Stoica, judecat pentru infractiunea de cumparare de influenta in legatura cu o licitatie organizata de Complexul Energetic Oltenia, a fost condamnat, azi, de Curtea de Apel Ploiesti la patru ani de inchisoare cu executare, potrivit surselor din presa.

Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, sentinta nu e definitiva

Gruia Stoica a fost condamnat joi de magistratii Curtii de Apel Ploiesti la patru ani de inchisoare, cu executare, anunta Realitatea TV. Potrivit sursei citate, avocatul Doru Bostina a fost condamnat si el la trei ani de inchisoare cu executare.

Gruia Stoica, patru ani de inchisoare pentru cumparare de influenta; vezi cat a primit Doru Bostina

Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani de inchisoare si trei ani interzicerea unor drepturi pentru cumparare de influenta in dosarul CFR Marfa, in care avocatul Doru Bostina a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta,.

Avocatul Doru Bostina, condamnat la trei ani de inchisoare in dosarul CFR Marfa. Decizia nu e definitiva

Avocatul Doru Bostina a fost condamnat la trei ani de inchisoare in dosarul CFR Marfa, pentru trafic de influenta. In acelasi dosar, omul de afaceri Gruia Stoica a primit patru ani de inchisoare. Sentintele nu sunt definitive.

Condamnat la trei ani de inchisoare pentru proxenetism. Concubina barbatului a fost obligata sa se prostitueze in Spania

Un barbat din Cernavoda a fost condamnat de Judecatoria Medgidia la trei ani de inchisoare pentru proxenetism. El le-a obligat concubina si sora sa sa se prostitueze in Spania timp de sapte ani, castigand astfel peste 44. 000 de euro.

Sef din IPJ Vaslui, condamnat la doi ani inchisoare. Care este motivul

Seful Serviciului pentru Actiuni Speciale SAS) din Politia Judeteana Vaslui, comisarul-sef Grisa Mititelu, suspendat din functie, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei pentru refuzul testarii alcoolscopice in urma accidentarii unei tinere pe o trecere de pietoni, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )