Libnet.ro
UNICEF

14:16

Conditii mizere in centre de carantina din Craiova si Turnu Magurele. Amenzi de peste 60.000 lei de la ANPC

Hotnews Hotnews,
 Conditii mizere in centre de carantina din Craiova si Turnu Magurele. Amenzi de peste 60.000 lei de la ANPC

Saltele patate, mizerie fara margini, smantana cu mucegai, pereti cu grasime, hote murdare cu grasime arsa este ceea ce au gasit inspectorii ANPC in centre de carantina din Craiova si Turnu Magurele. Amenzile depasesc 60. 000 lei. continuă pe Hotnews

Imagini de cosmar in centre de carantina. Saltele patate, mizerie fara margini, smantana cu mucegai, pereti cu grasime

Saltele patate, mizerie fara margini, smantana cu mucegai, pereti cu grasime, hote murdare cu grasime arsa este cee ace au gasit inspectorii ANPC in centre de carantina din Craiova si Turnu Magurele. Amenzile depasesc 60. 000 lei.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Bucurestiul si marile centre universitare din tara au potential sa atrag business nou in sfera serviciilor

Bucurestiul si marile centre universitare din tara, precum Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov sau Craiova, sunt bine pozitionate pentru a atrage business nou in zona serviciilor, in ciuda pandemiei Covid-19 care a franat activitatea tranzactionala si a determinat companiile sa recurga in masa la munca de acasa, considera consultantii firmei Cushman and Wakefield Echinox intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Batrani tinuti la subsol, in camere fara ferestre si in mizerie, intr-un azil ilegal din Craiova

Un numar de 22 de batrani, internati intr-un azil din Craiova, sunt tinuti in conditii insalubre. Angajatii DSP Dolj au descoperit, marti, ca azilul functiona ilegal, in 2018 activitatea acestuia fiind suspendata in urma unui control al reprezentantilor aceleiasi institutii.

Anuntul Ford pentru fabrica din Craiova: cand reincepe productia

La fel ca Dacia, si uzina Ford din Craiova a fost oprita in timpul crizei medicale. Acum, compania a anuntat planurile de revenire. Ford a anuntat ca va reporni productia din fabricile.

CORONAVIRUS |Jandarm din Craiova, infectat cu COVID-19: Alti sapte colegi cu care a intrat in contact, testati pozitiv (VIDEO)

Un jandarm de la Gruparea Mobila Fratii Buzesti Craiova a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, iar aproape 20 de colegi ai acestuia au fost trimisi in izolare. intre timp, alti sapte ja.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )