Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conditiile pentru declansarea BREXIT-ului ar putea fi schimbate! Guvernul britanic, avertizat asupra unui posibil ESEC in negocierile cu UE

B1 B1,
Conditiile pentru declansarea BREXIT-ului ar putea fi schimbate! Guvernul britanic, avertizat asupra unui posibil ESEC in negocierile cu UE

Ministrul britanic pentru BREXIT, David Davis a avertizat Guvernul britanic sa se pregateasca pentru un scenariu improbabil in care nu se va putea ajunge la un acord privind iesirea Marii Britanii. continuă pe B1

Marea Britanie ar putea garanta dreptul la sedere imigrantilor UE sositi inaintea Brexit-ului

O sursa guvernamentala britanica a declarat ca negocierile presupuse de procedura de separare a Marii Britanii de Uniunea Europeana UE) ar putea conduce catre protejarea imigrantilor UE sositi inainte de declansarea mecanismelor Brexit-ului, potrivit Telegrpah.

Reprezentantii Camerei Lorzilor vor sa impuna o serie de conditii pentru declansarea iesirii Marii Britanii din UE

Reprezentantii Camerei Lorzilor au dezbatut luni dupa-amiaza o posibila schimbare a conditiilor prin care Marea Britanie isi va anunta iesirea din UE, amenintand chiar ca vor trece o serie de amendamente la legislatia de autorizarea a premierului Theresa May cu declansarea Brexit-ului, scrie Reuters.

Surse: Marea Britanie ar putea sa nu mai garanteze libera circulatie a imigrantilor UE sositi dupa declansarea Brexit

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, ar urma sa anunte in luna martie ca Marea Britanie nu va mai garanta libera circulatie a imigrantilor din state UE care sosesc dupa initierea procedurii Brexit.

BMW ar putea produce in Germania - si nu in Marea Britanie - un model electric MINI, din cauza Brexit-ului

BMW ar putea decide sa produca in Germania, si nu la uzina din Oxford UK), un model electric MINI care ar trebui sa ajunga pe piata in 2019, scrie publicatia Handelsblatt. Cei de la BMW nu au confirmat, insa sursele spun ca germanii ar putea lua aceasta decizie daca Brexit-ul va fi unul dur si Regatul ar parasi piata comuna a UE.

Brexit: Politicienii londonezi avertizeaza guvernul britanic sa nu utilizeze lucratorii din EU ca mijloc de negociere

Forta de munca din Uniunea Europeana reprezinta sangele Londrei si trebuie sa i se garanteze dreptul de a ramane in Regatul Unit dupa Brexit, au afirmat marti unii reprezentanti politici ai capitalei britanice, citati de Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )