Libnet.ro
UNICEF

12:30

Un conducator auto fara permis a provocat un accident rutier, dupa ce a acrosat cu un tractor un alt autovehicul

Adevărul Adevărul,
Un conducator auto fara permis a provocat un accident rutier, dupa ce a acrosat cu un tractor un alt autovehicul

Un tanar de 28 de ani ester cercetat pentru conducere a unui vehicul neinmatriculat si fara permis de conducere, in contextul in care a produs un accident de circulatie pe fondul lipsei de experienta la volan, soldat cu pagube materiale. continuă pe Adevărul

Ungaria: Un roman a provocat un GRAV accident rutier. Bilantul VICTIMELOR

Un sofer roman, in varsta de 39 de ani, a provocat, luni noapte, un grav accident rutier pe autostrada M1 din Ungaria, doi copii zbatandu-se intre viata si moarte dupa ce romanul ar fi adormit la volan si.

Grav ACCIDENT RUTIER: 20 de VICTIME! (VIDEO)

Grav accident rutier intre un tir si un autocar, pe o autostrada din estul Marii Britanii. 2 persoane au murit, iar alte 18 au ajuns la spital, scrie presa straina. Adunity_79481 .

O noua TRAGEDIE pe soselele din Ungaria: 8 romani au fost raniti, intr-un accident rutier cu 3 autoturisme (VIDEO)

Un nou accident rutier in Ungaria in care au fost implicati romani. Opt cetateni din tara noastra au fost raniti usor, duminica, intr-un accident in care au fost implicate trei autovehicule, doua inmatri.

VIDEO Accident rutier pe soseaua Deva - Hunedoara: trei oameni au fost raniti

Trei oameni au fost raniti, iar doua masini au fost distruse aproape complet intr-un accident rutier petrecut, duminica, pe soseaua Hunedoara Deva.

Gorj: Accident rutier in urma caruia o femeie a murit, iar alte trei persoane sunt ranite

O femeie a murit in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, in localitatea Scoarta din judetul Gorj, alte trei persoane fiind ranite.

Prahova: GRAV accident rutier pe DN1B. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Trei oameni au fost raniti intr-un grav accident ce a avut loc pe drumul national 1B in dreptul localitatii Bucov. Din primele informatii se pare ca soferul unei masini a intrat pe contrasens unde s-a izbit.

Sibiu: GRAV accident rutier pe DN1. Un camion s-a facut PRAF dupa ce s-a izbit violent de o casa

Soferul unui camion, care circula spre Alba, a pierdut controlul volanului, marti dupa-amiaza, si a intrat intr-o casa aflata pe partea stanga a drumului national 1, in judetul Sibiu. Trei barbati care.

Doliu in sport. Un baschetbalist de doar 27 de ani a murit intr-un accident rutier

Gazmend Sinani, un baschetbalist de origine kosovara, care juca in prima liga britanica, pentru gruparea Leeds Force, a murit la varsta de 27 de ani. Gazmend a murit la doar o zi dupa ce a implinit 27 de ani.

Trafic restrictionat pe DN 1, in Snagov, in urma unui accident rutier

Traficul rutier este restrictionat la aceasta ora pe DN 1, in Snagov, dupa ce o masina a lovit scuarul despartitor al sensurilor de mers, blocand o banda de circulatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )