Libnet.ro
UNICEF

22:45

Prahova: GRAV accident rutier pe DN1B. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

B1 B1,
Prahova: GRAV accident rutier pe DN1B. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Trei oameni au fost raniti intr-un grav accident ce a avut loc pe drumul national 1B in dreptul localitatii Bucov. Din primele informatii se pare ca soferul unei masini a intrat pe contrasens unde s-a izbit. continuă pe B1

Grav ACCIDENT RUTIER: 20 de VICTIME! (VIDEO)

Grav accident rutier intre un tir si un autocar, pe o autostrada din estul Marii Britanii. 2 persoane au murit, iar alte 18 au ajuns la spital, scrie presa straina. Adunity_79481 .

Ungaria: Un roman a provocat un GRAV accident rutier. Bilantul VICTIMELOR

Un sofer roman, in varsta de 39 de ani, a provocat, luni noapte, un grav accident rutier pe autostrada M1 din Ungaria, doi copii zbatandu-se intre viata si moarte dupa ce romanul ar fi adormit la volan si.

O noua TRAGEDIE pe soselele din Ungaria: 8 romani au fost raniti, intr-un accident rutier cu 3 autoturisme (VIDEO)

Un nou accident rutier in Ungaria in care au fost implicati romani. Opt cetateni din tara noastra au fost raniti usor, duminica, intr-un accident in care au fost implicate trei autovehicule, doua inmatri.

Sibiu: GRAV accident rutier pe DN1. Un camion s-a facut PRAF dupa ce s-a izbit violent de o casa

Soferul unui camion, care circula spre Alba, a pierdut controlul volanului, marti dupa-amiaza, si a intrat intr-o casa aflata pe partea stanga a drumului national 1, in judetul Sibiu. Trei barbati care.

VIDEO Accident rutier pe soseaua Deva - Hunedoara: trei oameni au fost raniti

Trei oameni au fost raniti, iar doua masini au fost distruse aproape complet intr-un accident rutier petrecut, duminica, pe soseaua Hunedoara Deva.

Gorj: Accident rutier in urma caruia o femeie a murit, iar alte trei persoane sunt ranite

O femeie a murit in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, in localitatea Scoarta din judetul Gorj, alte trei persoane fiind ranite.

Un conducator auto fara permis a provocat un accident rutier, dupa ce a acrosat cu un tractor un alt autovehicul

Un tanar de 28 de ani ester cercetat pentru conducere a unui vehicul neinmatriculat si fara permis de conducere, in contextul in care a produs un accident de circulatie pe fondul lipsei de experienta la volan, soldat cu pagube materiale.

Trafic restrictionat pe DN 1, in Snagov, in urma unui accident rutier

Traficul rutier este restrictionat la aceasta ora pe DN 1, in Snagov, dupa ce o masina a lovit scuarul despartitor al sensurilor de mers, blocand o banda de circulatie.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )