Libnet.ro
UNICEF

06:30

Conducerea FRF a boicotat finala Cupei Ligii organizata de LPF. Burleanu a asistat la Final Four-ul de futsal

Adevărul Adevărul,
Conducerea FRF a boicotat finala Cupei Ligii organizata de LPF. Burleanu a asistat la Final Four-ul de futsal

Conducerea FRF a absentat de la finala Cupei Ligii AdePlast dintre Steaua si Pandurii Targu-Jiu, organizata, miercuri, de LPF, la Arena Nationala din Bucuresti, pentru a asista la turneul Final Four al Cupei Romaniei la futsal desfasurat la Odorheiu Secuiesc. continuă pe Adevărul

MINUT cu MINUT Finala Cupei Ligii: Steaua-Pandurii 3-0. Tucudean inchide finala

Ati urmaritlive text pe onlinesport. ro dupa ora 20:00 finala Cupei Ligii dintre Steaua si Pandurii. Este primul trofeu acordat in acest sezon in fotbalul romanesc.

Steaua si Pandurii, drumul celor doua pana in finala Cupei Ligii

Echipele Steaua si Pandurii s-au calificat in finala Cupei Ligii, prima editia dupa relansarea care a avut loc in urma venirii lui Gino Iorgulescu la sefia Ligii Profesioniste de Fotbal.

Adrian Comanescu arbitreaza finala Cupei Ligii

Comisia Centrala a Arbitrilor l-a delegat pe Adrian Comanescu sa arbitreze la centru finala Cupei Ligii de miercuri seara dintre Steaua si Pandurii.

Tucudean despre suporterii veniti la finala Cupei Ligii: Au fost ca la teatru

Steaua a adunat 16. 000 de spectatori la finala Cupei Ligii cu Pandurii, dar atmosfera de pe Arena Nationala a fost departe de ceea ce obisnuiau in trecut suporterii ros-albastrilor.

Finala Cupei Ligii: Steaua Bucuresti conduce meciul cu Pandurii Tg-Jiu

Echipa de fotbal Steaua Bucuresti se afla in avantaj comparativ, in meciul de fotbal, din finala Cupei Ligii, contra echipei Pandurii Tg-Jiu. in minutul 67 Steaua conduce echpa adversa cu 3-0. Marcatorii sunt Iancu, Tucudan si .

Avancronica Steaua - Pandurii, finala Cupei Ligii. Galca si Iordanescu, in lupta pentru primul trofeu

Steaua si Pandurii Targu Jiu se vor intalni, miercuri, de la ora 20. 00, pe Arena Nationala, in finala Cupei Ligii Adeplast. Ambii antrenori, Galca si Iordanescu, ravnesc la trofeul care ar putea fi primul din cariera lor.

Pintilii si Matulevicius, apti pentru finala Cupei Ligii AdePlast din aceasta seara

Jucatorii formatiei Pandurii Targu Jiu Mihai Pintilii si Deivydas Matulevicius sunt apti de joc pentru finala Cupei Ligii cu Steaua, informeaza site-ul oficial al gruparii gorjene.

Peste 200 de elevi bucuresteni vor primi bilete gratuite la finala Cupei Ligii

Peste 200 de elevi bucuresteni, care au avut rezultate bune la invatatura, vor primi bilete gratuite la finala Cupei Ligii care vor avea loc miercuri, pe Arena Nationala. Meciul de fotbal se va disputa intre echipele Steaua Bucuresti si Pandurii Targu Jiu, incepand cu ora 20.

Edi Iordanescu: Vrem sa invingem Steaua in finala Cupei Ligii

Edward Iordanescu, antrenorul echipei Pandurii, vrea ca echipa sa sa intre in istorie dupa meciul cu Steaua, din finala Cupei Ligii, de miercuri. Tehnicianul vrea sa cucereasca primul sau trofeu din cariera.

Peste 350 de jandarmi bucuresteni, mobilizati pentru finala Cupei Ligii care avea va loc miercuri intre Steaua Bucuresti si Pandurii Targu Jiu

Peste 350 de jandarmi bucuresteni vor asigura, miercuri, ordinea publica si siguranta spectatorilor care vor fi prezenti la finala Cupei Ligii Campionilor care se disputa intre Steaua Bucuresti si CS Pandurii Targu Jiu. Meciul se va juca pe Arena Nationala si va incepe la ora 20.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )