Libnet.ro
UNICEF

23:01

CONFRUNTARI VIOLENTE intr-o inchisoare din Irak. 40 de teroristi au EVADAT

Antena3 Antena3,
CONFRUNTARI VIOLENTE intr-o inchisoare din Irak. 40 de teroristi au EVADAT

Sase gardieni si 30 de detinuti au murit in cursul unor incidente produse intr-o inchisoare din estul Irakului, iar 40 de detinuti au evadat, anunta Ministerul irakian de Interne, citat de Al Jazeera, conform. continuă pe Antena3

Revolta intr-un penitenciar din Rusia, soldata cu un mort si 15 raniti

O persoana a murit si alte 15 au fost ranite intr-o revolta de la o inchisoare pentru detinutii bolnavi de tuberculoza din Rusia, informeaza Mediafax. Autoritatile au declarat ca aproximativ 100 de.

REVOLTA la o inchisoare din Rusia. Detinutii au declansat un incendiu la doua cladiri

Cel putin o persoana a murit si alte 15 au fost ranite in urma unei revolte care a avut loc la o inchisoare pentru detinutii bolnavi de tuberculoza, conform Mediafax.

Inspectorii internationali au depistat urme de arme chimice intr-un laborator din Siria

Inspectorii Organizatiei pentru Interzicerea Armamentului Chimic OIAC) au depistat urme de gaz sarin si de VX, o substanta neurotoxica, intr-un laborator de cercetari din Siria, afirma surse diplomatice .

Suspiciune de canibalism intr-o localitate din Iasi. Un cadavru mutilat a fost descoperit in gradina unui barbat care s-a sinucis

Caz socant intr-o localitate de langa Iasi! Sinuciderea unui barbat de 43 de ani a dus la o descoperire sinistra. in curtea acestuia a fost gasit cadavrul unui alt localnic, disparut in urma cu doua luni.

Doi barbati au fost gasiti morti intr-o comuna din Iasi: Unul s-a spanzurat, celalalt a fost ingropat in gradina

Intr-o comuna ieseana Victoria a fost descoperit, la doi metri sub pamant, cadavrul unui barbat, iar un altul a fost gasit spanzurat, informeaza B1 TV. Vecinii spun ca Gheorghe Ursache, cel care si-ar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )