Libnet.ro
UNICEF

21:45

Doi barbati au fost gasiti morti intr-o comuna din Iasi: Unul s-a spanzurat, celalalt a fost ingropat in gradina

B1 B1,
Doi barbati au fost gasiti morti intr-o comuna din Iasi: Unul s-a spanzurat, celalalt a fost ingropat in gradina

Intr-o comuna ieseana Victoria a fost descoperit, la doi metri sub pamant, cadavrul unui barbat, iar un altul a fost gasit spanzurat, informeaza B1 TV. Vecinii spun ca Gheorghe Ursache, cel care si-ar. continuă pe B1

Doi barbati din Alba au murit intr-un accident rutier in Bistrita-Nasaud. Masina a intrat intr-un parapet

Doi tineri care circulau cu o masina de teren inmatriculata in Alba si-au pierdut viata in urma unui accident petrecut duminica, pe DN17, in localitatea Coldau, intre Bistrita si Dej. in urma apelului la 112, la fata locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor. in accident a fost implicat un autovehicul de teren.

SUA: Doi barbati au atacat o expozitie de caricaturi cu Mahomed,la Dallas. Cei doi au fost impuscati de politie

Doi barbati care au deschis focul in exteriorul unei expozitii de caricaturi cu profetul Mahomed, in Garland, la Dallas, au fost ucisi de catre politie in noaptea de duminica spre luni, au anuntat autoritatile, potrivit Mediafax.

Accidente rutiere de 1 mai: Doi barbati au murit si sase au fost raniti

Doi barbati au murit si sase au fost raniti in urma mai multor accidente rutiere, la sfarsitul vacantei de 1 mai, informeaza B1 TV. Accidentul s-a produs dupa ce soferul ar fi adormit la volan. Astfel, a.

Dallas: Doi barbati ucisi, la o expozitie de caricaturi cu profetul Mahomed

Doi barbati, care au deschis focul in exteriorul unei expozitii de caricaturi cu profetul Mahomed, in Garland, la Dallas, au fost ucisi de catre politie in noaptea de duminica spre luni, au anuntat.

Politia din Texas a ucis doi barbati care au deschis focul la o expozitie de caricaturi cu Mahomed

Politistii din Texas au ucis, in noaptea de duminica spre luni, doi barbati care au deschis focul in exteriorul unei expozitii de caricaturi cu profetul Mahomed, in Garland, la Dallas, relateaza CNN.

Politia din Texas a ucis doi barbati care au deschis focul la o expozitie de caricaturi cu Mahomed

ACTUALIZARE 12:15 Atacul asupra expozitiei, revendicat de un individ afiliat Statului Islamic Atacul armat de duminica asupra expozitiei de caricaturi cu profetul Mahomed din orasul Garland Texas/sudul SUA) a fost revendicat de un individ ce pretinde ca face parte din organizatia jihadista Statul Islamic, intr-o postare pe Twitter, potrivit AFP. com, citata de publicatia Paris Match, in pagina sa online.

Faze tari: Lacrimile de pe icoana parintelui Arsenie Boca au disparut. Ce spune reprezentantul Episcopiei Husilor despre minune; Furt cu iz de comedie in SUA. O banca a fost jefuita de doi barbati cu rochie si peruca; Un batran a reusit sa faca sa dispar

Si-a cautat saptamani intregi stapana trimisa la azil si a gasit-o. Povestea pisicii Cleo care i-a uimit pe britanici. Legatura dintre animalele de companie si stapanii lor este extrem de puternica. Acest lucru este demostrat si de o intamplare care a avut loc recent in Marea Britanie. O pisica si-a cautat stapana saptamani intregi si a reusit. Elevilor nu le-a venit sa creada: imaginile cu profesoara lor pe care le-au gasit online. Cred ca mi-au dat cocaina. O frumoasa profesoara din Cehia care a dat auditii pentru un film XXX a fost concediata.

UPDATE. Atac armat la o expozitie de caricaturi cu Mahomed, la Dallas. Doi barbati, impuscati de politie. Atacul, revendicat de Statul Islamic

UPDATE: Un barbat ce s-a prezentat sub numele de Abu Hussain AlBritani sustine ca doi dintre fratii nostri au deschis focul impotriva expozitiei cu profetul Mahomed in Texas, potrivit Agerpres.

Indonezia: Zeci de papagali vii au fost gasiti indesati in sticle de plastic

Politia indoneziana a arestat un suspect de trafic de animale rare dupa ce a descoperit zeci de papagali dintr-o specie pe cale de disparitie, indesati in sticle de plastic care apoi au fost ascunse in bagaj, noteaza ABC News.

Marocani ascunsi la bordul unei nave ancorate in Portul Sulina. Cum au fost gasiti de politistii de frontiera

Trei cetateni marocani, care au incercat sa intre ilegal in Romania, au fost descoperiti de catre politistii de frontiera ascunsi la bordul unei nave care a ajuns in Portul Sulina de la Casablanca,.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )