Libnet.ro
UNICEF

22:30

Consilierul prezidential pentru politica externa discuta la Chisinau cu fortele parlamentare

România Liberă România Liberă,
Consilierul prezidential pentru politica externa discuta la Chisinau cu fortele parlamentare

Consilierul prezidential pentru politica externa Bogdan Aurescu se afla vineri la Chisinau pentru a . continuă pe România Liberă

Consilierul lui Klaus Iohannis pentru politica externa vine la Chisinau in contextul crizei politice din R. Moldova

Consilierul presedintelui Romaniei pentru politica externa, Bogdan Aurescu, va efectua vineri, 14 iunie, o vizita de lucru la Chisinau, in contextul evolutiilor politice recente din Republica Moldova.

Consilierul prezidential Bogdan Aurescu, vizita de lucru la Chisinau

Consilierul prezidential pentru politica externa Bogdan Aurescu va efectua, astazi, o vizita de lucru la Chisinau, in contextul evolutiilor politice recente din Republica Moldova, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Klaus Iohannis il trimite pe Bogdan Aurescu la Chisinau

Consilierul Prezidential pentru politica externa Bogdan Aurescu va efectua vineri, 14 iunie a. c. , o vizita de lucru la Chisinau. Vizita are loc in contextul evolutiilor politice recente din Republica Moldova,.

Iohannis il trimite astazi pe Aurescu la Chisinau pentru a discuta cu fortele parlamentare si politice implicate in criza in curs din Republica Moldova

Consilierul Prezidential pentru politica externa Bogdan Aurescu va efectua vineri, 14 iunie, o vizita de lucru la Chisinau, in contextul evolutiilor politice recente din Republica Moldova, informeaza Cotroceniul.

Presedintele Iohannis saluta ultimele evolutii in situatia politica din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis saluta ultimele evolutii, din cursul zilei de vineri, in situatia politica din Republica Moldova, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o tranzitie pasnica a puterii, evolutii care au avut loc in contextul vizitei pe care consilierul prezidential pentru politica externa Bogdan Aurescu a efectuat-o vineri la Chisinau.

Bogdan Aurescu, consilierul presedintelui Iohannis, merge peste Prut: Va fi reiterat apelul tarii noastre la calm, retinere si dialog, necesare stabilitatii Republicii Moldova

Bogdan Aurescu, consilierul presedintelui Iohannis pentru politica externa, va efectua o vizita de lucru la Chisinau, vineri, in contextul crizei politice din Republica Moldova, se arata intr-un comunicat al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )