Libnet.ro
UNICEF

08:45

Consiliu European crucial dupa Brexit. Ce vor decide liderii UE si cat poate trage de timp Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Consiliu European crucial dupa Brexit. Ce vor decide liderii UE si cat poate trage de timp Marea Britanie

Sefii de stat si de guvern din UE se vor reuni astazi in prima sedinta a Consiliului European, precedat de un summit al liderilor Partidului Popular European, dupa ce britanicii votat, vineri, iesirea din Uniune. Seara va avea loc o cina de lucru la care va participa si premierul britanic, David Cameron, urmand ca miercuri dimineata liderii europeni sa se reuneasca din nou, de aceasta data fara Cameron, pentru stabili pasii de urmat dupa Brexit. Marea intrebare la Bruxelles este daca Marea Britanie va activa repede articolul 50 din Tratatul Uniunii sau va cauta sa traga cat mai mult de timp chiar daca premierul Cameron a dat ca orizont de timp cel tarziu luna septembrie pentru declansarea negocierilor de iesire din UE. continuă pe Hotnews

Alegeri legislative in Spania: Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul anti-austeritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, relateaza Agerpres.

Dupa BREXIT, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul.

Decizie neasteptata luata de britanici, dupa BREXIT. Ce vor sa faca oamenii cu cetatenia lor

Numerosi britanici au inceput sa se intereseze cum pot obtine pasaport din partea unui alt stat al Uniunii Europene, dupa ce rezultatul referendumului de vineri pune sub semnul intrebarii libera.

Lira continua sa scada dupa Brexit. Pana acum, in termeni de lira-dolar, vedem numai jumatate din declinul pe care este posibil sa il avem anul acesta

Lira continua sa se deprecieze dupa Brexit si afecteaza puternic pietele financiare. Impactul pe care l-a avut votul pentru Brexit s-a rasfrant din nou asupra lirei sterline care a adaugat inca o.

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1.000 de joburi din Londra in Paris

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1. 000 de joburi din Londra in Paris .

BREXIT. Primul Consiliu European dupa votul din Marea Britanie. Participa si premierul demisionar David Cameron

Primul summit european dupa decizia Marii Britanii de a parasi UE incepe marti la Bruxelles.

Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati astazi la urne, imediat dupa Brexitul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul antiausteritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, informeaza AFP.

Spaniolii sunt chemati astazi la urne, imediat dupa Brexit

Cetatenii spanioli sunt chemati astazi la urne, imediat dupa Brexitul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul antiausteritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, informeaza AFP.

Ce contine de fapt Articolul 50. Toti oficialii britanici se feresc sa-l invoce dupa BREXIT

Tratatul de la Lisabona a dobandit caracter de lege abia in decembrie 2009, la opt ani dupa ce liderii europeni au demarat procesul prin care Uniunea Europeana devenea mai democratica, mai.

VIDEO Parlamentul European, reuniune speciala dupa Brexit. Juncker l-a certat si imbratisat pe Nigel Farage

Parlamentarii europeni s-au reunite, marti, intr-o sesiune speciala pentru a discuta despre Brexit. Europarlamentarii au elaborate o rezolutie in care indeamna Regatului Unit sa nu mai traga de timp si sa invoce imediat articolul 50 din Tratatul de la Lisabona privind iesirea din Uniunea Europeana.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )