Libnet.ro
UNICEF

19:45

CONSILIUL CONCURENTEI: Tranzactia prin care eMAG preia Extreme Digital Ungaria, autorizata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CONSILIUL CONCURENTEI: Tranzactia prin care eMAG preia Extreme Digital Ungaria, autorizata

Consiliul Concurentei a anuntat joi ca a autorizat tranzactia prin care Dante International, detinatorul platformei eMAG, a preluat compania Extreme Digital Zrt. Ungaria. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care First Bank vrea sa preia Leumi Bank Romania

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care First Bank S. A preia Leumi Bank Romania S. A, deoarece aceasta operatiune este o concentrare economica ce depaseste pragurile valorice prevazute de lege.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Leumi Bank Romania de catre First Bank

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care First Bank S. preia Leumi Bank Romania S. A, achizitionand a 99,9235% din capitalul social al acesteia, potrivit unui comunicat al Autoritatii de Concurenta remis, astazi, Redactiei noastre.

Consiliul Concurentei autorizeaza preluarea unuia dintre cei mai mari comercianti online din Ungaria de catre eMAG

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Dante International SA, compania care detine eMAG, a preluat compania Extreme Digital Zrt. din Ungaria, transimte Mediafax. eMAG vrea sa ajunga astfel la vanzari de 1 miliard de euro pe piata din Ungaria.

INTRUCAT CONCENTRAREA ECONOMICA DEPASESTE PRAGURILE VALORICE PREVAZUTE DE LEGE Preluarea Leumi Bank de catre First Bank, in analiza Consiliului Concurentei

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care First Bank preia Leumi Bank Romania, achizitionand a 99,9235% din capitalul social al acesteia, conform unui comunicat de presa.

Aproape 10.000 de oameni au semnat o petitie online prin care cer Ministerului Apelor si Padurilor sa opreasca impuscarea celor 440.000 de ciocarlii si sa protejeze specia

Aproape 10. 000 de oameni au semnat o petitie online prin care cer Ministerului Apelor si Padurilor sa retraga Ordinul prin care permite impuscarea a circa 440. 000 de ciocarlii in sezonul de vanatoare mai 2019-mai 2020. Semnatarii mai cer ca aceasta specie sa fie protejata prin lege si declarata simbol national.

eMag s-a extins in Ungaria. Urmeaza alte cinci state europene

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Dante International SA, detinatorul platformei eMag) a preluat compania Extreme Digital Zrt. Ungaria.

Cconsiliul Concurentei a autorizat tranzactia dintre A and D Pharma si Teva Pharmaceutica

Consiliul Concurentei a anuntat miercuri ca a autorizat tranzactia prin care A and D Pharma Marketing and Sales preia de la compania Teva Pharmaceuticals Teva) anumite active constand, in principal, in contracte de distributie incheiate de Teva, in calitate de furnizor, cu diversi distribuitori, pentru distributia cu ridicata a anumitor produse farmaceutice si parafarmaceutice.

R. Moldova: PAS-ul condus de Maia Sandu va vota candidatul socialist la presedintia Parlamentului. O decizie dificila prin care sa putem debloca situatia politica

Partidul Actiune si Solidaritate va vota pentru alegerea unui presedinte de Parlament de la socialistii lui Igor Dodon, a decis, miercuri seara Consiliul Politic National al PAS, potrivit Agora. md. Partidul Actiune si Solidaritate, condus de Maia Sandu spera ca aceasta decizie va fi impartasita de partenerii din blocul ACUM, Platforma DA, la conducerea careia se afla Andrei Nastase.

Legea lui Serban Nicolae prin care se instituie paradisuri fiscale se intoarce la Parlament / CCR a declarat-o neconstitutionala

Legea senatorului PSD Serban Nicolae care instituie scutiri de taxe pentru activitati economice autorizate, inclusiv jocurile de noroc, desfasurate pe terenuri precum insule, grinduri sau alte suprafete de uscat este neconstitutionala si se va intoarce la Parlament, a decis miercuri Curtea Constitutionala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )