Libnet.ro
UNICEF

14:00

Consiliul National de Coordonare al PNL a validat-o pe Gorghiu ca presedinte al partidului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul National de Coordonare al PNL a validat-o pe Gorghiu ca presedinte al partidului

ACTUALIZARE 12:04 Consiliul National de Coordonare al Partidului National Liberal PNL) a validat-o pe Alina Gorghiu in functia de presedinte al partidului, transmite Agerpres. *ACTUALIZARE 11:53 PNL a modificat statutul dupa ce Blaga a renuntat la sefia partidului . continuă pe Ziarul Bursa

Alina Gorghiu, validata de Consiliul National de Coordonare al PNL in functia de presedinte unic al partidului

Consiliul National de Coordonare al Partidului National Liberal PNL) a validat-o, sambata, pe Alina Gorghiu in functia de presedinte al partidului, anunta Agerpres. Cei peste 700 delegati la reuniune au votat astfel in unanimitate modificarile la Statutul PNL, potrivit carora partidul va fi condus de un singur presedinte pana la Conventia Nationala a liberalilor care se va desfasura anul viitor. Participantii la reuniune l-au validat si pe eurodeputatul Daniel Buda ca imputernicit la semnarea listelor de candidati ai partidului pentru alegerile legislative.

PNL a modificat statutut : Alina Gorghiu, presedinte unic; Buda, mandatat sa valideze listele

Consiliul National de Coordonare al PNL a votat, sambata, in unanimitate, mai multe modificari la Statut, printre cele mai importante modificari fiind abrogarea articolului care prevede conducerea cu copresedinti si imputernicirea lui Daniel Buda sa.

Alina Gorghiu a devent, sambata, oficial, presedinte unic al PNL. Consiliul National al partidului, reunit la Bucuresti, a validat-o in aceasta functie

Consiliul National de Coordonare al Partidului National Liberal a validat-o, sambata, pe Alina Gorghiu in functia de presedinte al partidului. Cei peste 700 delegati la reuniune au votat astfel in unanimitate modificarile la Statutul PNL prezentate de secretarul general Ilie Bolojan, potrivit carora partidul va fi condus de un singur presedinte pana la Conventia Nationala a liberalilor care se va desfasura anul viitor.

Alina Gorghiu, validata ca presedinte unic al PNL de catre Consiliul National al partidului

Preluarea presedintiei unice a PNL de catre Alina Gorghiu a fost validata dambata in cadrul Consiliului National al PNL, informeaza Mediafax. Consiliul National al partidului a validat.

Consiliul National al Rectorilor: Exista prea multe programe de licenta si masterat fara suficienta aplicabilitate in piata muncii

Consiliul National al Rectorilor CNR), care se desfasoara la Targu Mures, a ajuns la concluzia ca in universitatile din Romania exista prea multe programe de licenta si masterat care nu au suficienta aplicabilitate in piata muncii si se impune reducerea numarului acestora, informeaza Agerpres.

Sedinta PNL. Alina Gorghiu, presedinte unic al liberalilor. Blaga, absent. Ce prevede programul electoral al PNL

PNL se reuneste, sambata, pentru Consiliul National de Coordonare, pentru validarea deciziei luate de democrat-liberali, privind presedintia unica a partidului si desemnarea lui Daniel Buda prim-vicepresedinte, pentru a contrasemna listele la alegerile parlamentare.

Sedinta PNL. Alina Gorghiu, presedinte unic al liberalilor. Blaga, absent. Mergem pe un drum drept, al integritatii si al improspatarii interne

PNL s-a reunit, sambata, pentru Consiliul National de Coordonare, pentru validarea deciziei BPN privind validarea presedintiei unice a partidului si desemnarea lui Daniel Buda responsabil pentru a contrasemna listele la alegerile parlamentare. Liberalii au prezentat o parte a programului electoral si au subliniat ca nu vor incalca crititeriile de integritate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )