Libnet.ro
UNICEF

20:45

Alina Gorghiu, validata de Consiliul National de Coordonare al PNL in functia de presedinte unic al partidului

Hotnews Hotnews,
 Alina Gorghiu, validata de Consiliul National de Coordonare al PNL in functia de presedinte unic al partidului

Consiliul National de Coordonare al Partidului National Liberal PNL) a validat-o, sambata, pe Alina Gorghiu in functia de presedinte al partidului, anunta Agerpres. Cei peste 700 delegati la reuniune au votat astfel in unanimitate modificarile la Statutul PNL, potrivit carora partidul va fi condus de un singur presedinte pana la Conventia Nationala a liberalilor care se va desfasura anul viitor. Participantii la reuniune l-au validat si pe eurodeputatul Daniel Buda ca imputernicit la semnarea listelor de candidati ai partidului pentru alegerile legislative. continuă pe Hotnews

Alina Gorghiu, validata ca presedinte unic al PNL de catre Consiliul National al partidului

Preluarea presedintiei unice a PNL de catre Alina Gorghiu a fost validata dambata in cadrul Consiliului National al PNL, informeaza Mediafax. Consiliul National al partidului a validat.

Consiliul National de Coordonare al PNL a validat-o pe Gorghiu ca presedinte al partidului

ACTUALIZARE 12:04 Consiliul National de Coordonare al Partidului National Liberal PNL) a validat-o pe Alina Gorghiu in functia de presedinte al partidului, transmite Agerpres. *ACTUALIZARE 11:53 PNL a modificat statutul dupa ce Blaga a renuntat la sefia partidului .

Sedinta PNL. Alina Gorghiu devine sefa unica peste PNL. Fostul PDL primeste o functie de prim-vicepresedinte. Ce subiecte ii mai fierb pe liberali

PNL se reuneste, sambata, pentru Consiliul National de Coordonare, pentru validarea deciziei luate de democrat-liberali, privind presedintia unica a partidului si desemnarea lui Daniel Buda prim-vicepresedinte, pentru a contrasemna listele la alegerile parlamentare. Pe langa votul privind aceasta schimbare in conducere, liberalii vor discuta si de problemele din diferite filiale.

Alina Gorghiu, catre Vlad Voiculescu, la Consiului PNL: Domnule ministru, v-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut? (VIDEO)

'V-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut?' Este maniera in care i s-a adresat Alina Gorghiu ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, la Consiliul National de Coordonare al.

Alina Gorghiu: Urmeaza doua luni de calomnii; pentru cartelul PSD-ALDE principalul vinovat e poporul care se duce la vot

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sambata, la Consiliul National de Coordonare al PNL, ca urmeaza doua luni de calomnii, miniciuni si teorii, iar cartelul PSD-ALDE va livra in perioada urmatoare miniciuni precum.

Alina Gorghiu: Urmeaza doua luni de calomnii si minciuni. Pentru PSD si ALDE, principalul vinovat e poporul care se duce la vot

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sambata, la Consiliul National de Coordonare al PNL CNC), ca urmeaza doua luni de calomnii, miniciuni si teorii, perioada in care cartelul PSD-ALDE va veni cu o alta interpretare a ceea ce s-a intamplat in ultimii doi ani in politica.

Sedinta PNL. Alina Gorghiu, presedinte unic al liberalilor. Blaga, absent. Ce prevede programul electoral al PNL

PNL se reuneste, sambata, pentru Consiliul National de Coordonare, pentru validarea deciziei luate de democrat-liberali, privind presedintia unica a partidului si desemnarea lui Daniel Buda prim-vicepresedinte, pentru a contrasemna listele la alegerile parlamentare.

PNL a modificat statutut : Alina Gorghiu, presedinte unic; Buda, mandatat sa valideze listele

Consiliul National de Coordonare al PNL a votat, sambata, in unanimitate, mai multe modificari la Statut, printre cele mai importante modificari fiind abrogarea articolului care prevede conducerea cu copresedinti si imputernicirea lui Daniel Buda sa.

Sedinta PNL. Alina Gorghiu devine sambata sefa unica a liberalilor. Ce teme vor fi discutate la CNC

PNL se reuneste, sambata, pentru Consiliul National de Coordonare, pentru validarea deciziei luate de democrat-liberali, privind presedintia unica a partidului si desemnarea lui Daniel Buda prim-vicepresedinte, pentru a contrasemna listele la alegerile parlamentare. Pe langa votul privind aceasta schimbare in conducere, liberalii vor discuta si de problemele din diferite filiale.

Sedinta PNL. Alina Gorghiu, presedinte unic al liberalilor. Blaga, absent. Mergem pe un drum drept, al integritatii si al improspatarii interne

PNL s-a reunit, sambata, pentru Consiliul National de Coordonare, pentru validarea deciziei BPN privind validarea presedintiei unice a partidului si desemnarea lui Daniel Buda responsabil pentru a contrasemna listele la alegerile parlamentare. Liberalii au prezentat o parte a programului electoral si au subliniat ca nu vor incalca crititeriile de integritate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )