Libnet.ro
UNICEF

01:06

Consiliul de Securitate al ONU anuleaza reuniuni din cauza uraganului Sandy.

România Liberă România Liberă,
Consiliul de Securitate al ONU anuleaza reuniuni din cauza uraganului Sandy.

Consiliul de Securitate al ONU, al carui sediu se afla la New York, a anulat reuniuni la care urmau sa participe presedinti din America Latina, din cauza uraganului Sandy care urmeaza sa atinga Coasta de Est a Statelor Unite, a anuntat ONU, potrivit Mediafax. Sediul ONU va fi inchis cel putin luni, din cauza amenintarii furtunii, a declarat Eduardo del Buey, un adjunct al purtatorului de cuvant al ONU. Presedintele Guatemalei Otto Perez urma sa prezideze o reuniune a Consiliului de . continuă pe România Liberă

O nava s-a scufundat pe coasta de est a Statelor Unite din cauza uraganului Sandy

O nava s-a scufundat, luni, pe coasta de est a Statelor Unite din cauza uraganului Sandy, 14 marinari fiind salvati de la inec de autoritati, transmite reporterul B1 TV. Zeci de drumuri sunt blocate din cauza.

Actiunile asiguratorilor europeni scad din cauza uraganului Sandy din SUA

Actiunile asiguratorilor europeni, intre care Swiss Re si Munich Re, sunt in scadere puternica din cauza uraganului Sandy care se indreapta spre coasta de est a Statelor Unite, al carui impact asupra industriei de profil ar putea fi de 6,3 miliarde.

Wall Street inchisa din cauza uraganului Sandy

Bursa din New York va fi inchisa astazi si, posibil, maine din cauza uraganului Sandy, asteptat sa loveasca orasul diseara. Pietele de obligatiuni vor deschide normal, dar se vor inchide la pranz, conform surselor de presa.

Google anuleaza o lansare din cauza uraganului, dar Nexus 7 apare pe piata

Uraganul Sandy incurca planurile Google, care pregatise un eveniment dedicat noilor dispozitive Android. Gigantul IT a fost obligat sa anuleze conferinta de presa pregatita pentru luni, informeaza Fox.

Barack Obama si-a ANULAT o deplasare in Florida din cauza uraganului Sandy.

Presedintele SUA, Barack Obama, si-a anulat luni o deplasare electorala in statul Florida si va ramane la Casa Alba pentru a supraveghea pregatirile in vederea Uraganului Sandy, informeaza AFP, citata de Mediafax. Uraganul, care ar putea provoca daune majore pe Coasta de Est a SUA, a condus deja la anularea mai multor evenimente de campanie ale principalilor candidati la Presedintia SUA. In 2005, presedintele George W. Bush a fost criticat dur pentru reactia intarziata a autoritatilor dupa .

Barack Obama a revenit la Washinton DC, intrerupand campania din cauza Uraganului Sandy.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a revenit luni dimineata la Washington DC, intrerupand campania electorala pentru a supraveghea evolutia Uraganului Sandy, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Avionul prezidential, venind de la Orlando Florida, sud-est), a aterizat la ora locala 10. 30, ora Romaniei) la baza aeriana Andrews, la periferia capitalei federale a Statelor Unite, in conditii de ploaie torentiala. Barack Obama si-a anulat luni un eveniment electoral in statul .

Circa 20 de nave militare din baza Norfolk, trimise in larg din cauza uraganului Sandy

Marina americana a decis ieri sa trimita in larg aproximativ 20 de nave militare stationate la baza militara Norfolk, in Virginia si in imprejurimi, din cauza trecerii in 48 de ore a uraganului Sandy peste coasta atlantica, informeaza Antena3. ro.

IMAGINI LIVE. Monstrul Sandy ingheata Wall Street-ul. Bursa din New York va fi iNCHISA din cauza uraganului

Orasul New York este aproape paralizat in asteptarea uraganului Sandy. Specialistii au avertizat ca furtuna are o amploare rar intalnita. Aproape 400. 000 de oameni vor fi evacuati iar sistemul de transport.

Presedintele SUA Barack Obama si-a anulat o deplasare in Florida din cauza uraganului Sandy

Presedintele american, Barack Obama, si-a anulat, luni, o deplasare in scop electoral in statul Florida si a anuntat ca va ramane la Casa Alba pentru a supraveghea pregatirile in ce priveste uraganul.

Stare de urgenta in New York si Washington, din cauza uraganului Sandy

Stare de urgenta la New York si Washington, in contextul in care uraganul Sandy ar ajunge in zona in cateva zile. Potrivit primarului orasului New York, Michael Bloomberg, autoritatile se asteapta la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )