Libnet.ro
UNICEF

05:30

Stare de urgenta in New York si Washington, din cauza uraganului Sandy

B1 B1,
Stare de urgenta in New York si Washington, din cauza uraganului Sandy

Stare de urgenta la New York si Washington, in contextul in care uraganul Sandy ar ajunge in zona in cateva zile. Potrivit primarului orasului New York, Michael Bloomberg, autoritatile se asteapta la. continuă pe B1

Stare de urgenta in New York si Washington, in asteptarea uraganului Sandy

Guvernatorul statului New York si primarul Washingtonului au declarat vineri stare de urgenta o data cu apropierea uraganului Sandy, care ar putea lovi in urmatoarele zile coasta de nord-est a Statelor Unite dupa.

Sase provincii din sudul Cubei se afla in stare de alerta din cauza uraganului Sandy

Sase provincii din sudul Cubei se afla in stare de alerta din cauza apropierii uraganului Sandy, care se afla la ora 15. 00 ora Romaniei) la 100 de kilometri sud de Jamaica si la 380 de kilometri sud.

Circa 20 de nave militare din baza Norfolk, trimise in larg din cauza uraganului Sandy

Marina americana a decis ieri sa trimita in larg aproximativ 20 de nave militare stationate la baza militara Norfolk, in Virginia si in imprejurimi, din cauza trecerii in 48 de ore a uraganului Sandy peste coasta atlantica, informeaza Antena3. ro.

Un avion a aterizat de urgenta pe Aeroportul Timisoara din cauza unui copil cu probleme medicale

Un avion pe ruta Bucuresti-Barcelona a aterizat de urgenta, joi seara, pe Aeroportul International Timisoara, dupa ce un copil care se afla in aeronava a avut probleme medicale, transmite Mediafax. Purtatorul.

Washington si statul New York declara STARE DE URGENTA.

Guvernatorul statului New York si primarul Washingtonului au declarat, vineri, stare de urgenta din cauza apropierii uraganului Sandy, care ar putea lovi in urmatoarele zile coasta de nord-est a Statelor Unite dupa ce a facut 38 de morti in Caraibe, transmite Mediafax. Guvernatorul Andrew Cuomo a declarat stare de urgenta in statul) New York pentru a se pregati pentru un eventual impact al uraganului Sandy, a declarat acesta intr-un comunicat. Responsabilii vor lucra in weekend pentru a .

SUA: Uraganul Sandy, retrogradat la rangul de furtuna tropicala. Washington si statul New York au declarat stare de urgenta

Guvernatorul statului New York si primarul Washingtonului au declarat vineri stare de urgenta o data cu apropierea uraganului Sandy, care ar putea lovi in urmatoarele zile coasta de nord-est a Statelor Unite, informeaza Mediafax. Sandy se indreapta incet spre coasta americana dupa ce a lovit zona Caraibelor, provocat moartea a 41 de persoane. Uraganul a fost poreclit Frankenstorm de unii meteorologi deoarece combina elementele unui ciclon tropical cu cele ale unei furtuni de iarna, informeaza Reuters. UPDATE Potrivit Reuters, uraganul Sandy a fost retrogradat sambata la rangul de furtuna tropicala.

Unul dintre cele mai scumpe tablouri din lume, Strigatul lui Edvard Munch, a fost expus la New York

Unul din cele mai scumpe tablouri din lume, Strigatul, semnat de pictorul norvegian Edvard Munch, poate fi vazut timp de sase luni intr-o expozitie la New York. Evenimentul este intr-adevar extraordinar,.

New York Times interzis in China dupa ce a dezvaluit averea familiei premierului Wen Jiabao

China a ripostat dur dupa ce cotidianul american New York Times a scris ca rudele premierului Wen Jiabao au acumulat o avere de cel putin 2,7 miliarde de dolari, in timpul mandatului sau.

New York Times despre cazul Nastase: Romania, tara unde orice este motiv de disputa

Publicatia New York Times scrie despre celebrul scandal legat de condamnarea si tentativa de sinucidere a fostului premier Adrian Nastase, spunand ca o parte a populatiei vede acest episod drept o evolutie a tin.

Blestemul coruptiei in estul Europei. New York Times dedica un articol lui Adrian Nastase

Tarile din Europa Centrala si de Est se confrunta cu o agravare a instabilitatii care, sustin analistii, este provocata, aproape in egala masura, de coruptia endemica si de eforturile uneori stangace de a o combate in contextul rivalitatilor politice amare, scrie New York Times intr-un articol dedicat fenomenului coruptiei exemplificat, prin cazul lui Adrian Nastase.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )