Libnet.ro
UNICEF

01:05

Constestatia lui Mircea Basescu la arestarea preventiva se va judeca pe 27 iunie

B1 B1,
Constestatia lui Mircea Basescu la arestarea preventiva se va judeca pe 27 iunie

Contestatia lui Mircea Basescu privind decizia de arest preventiv luata de magistratii Tribunalului Bucuresti se va judeca pe 27 iunie, relateaza B1 TV. Mircea Basescu a fost arestat pentru 30 de zile pentru. continuă pe B1

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri contestatia lui Mircea Basescu la arestarea preventiva

Curtea de Apel Bucuresti va judeca vineri, 27 iunie, contestatia lui Mircea Basescu fata de decizia instantei de a-l aresta preventiv pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este cercetat de DNA pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Constestatia lui Mircea Basescu se va judeca pe 27 iunie

Contestatia lui Mircea Basescu privind decizia de arest preventiv luata de magistratii Tribunalului Bucuresti se va judeca pe 27 iunie, relateaza B1 TV. Mircea Basescu a fost arestat pentru 30 de zile pentru.

Motivare. Mircea Basescu a recunoscut ca a luat bani

Mircea Basescu a recunoscu ca a luat bani, dar si ca s-a intalnit cu Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial . Asta arata magistrati Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei de arestare preventiva.

Tribunalul Bucuresti: Mircea Basescu a recunoscut ca a luat bani

Mircea Basescu a recunoscu ca a luat bani, dar si ca s-a intalnit cu Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial. Asta arata magistrati Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei de arestare preventiva.

MOTIVAREA INSTANTEI Mircea Basescu a recunoscut ca a luat bani

Mircea Basescu a recunoscu ca a luat bani, dar si ca s-a intalnit cu Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial . Asta arata magistrati Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei de arestare preventiva.

UPDATE Mircea Basescu, fratele presedintelui tarii, afla azi daca va ajunge dupa gratii. Primele declaratii ale sotiei. Victor Ponta: E un cutremur politic

Dupa ce si-a petrecut noaptea in arestul Politiei Capitalei, Mircea Basescu afla azi daca magistratii Tribunalului Bucuresti vor aproba arestarea preventiva pentru 30 de zile, dupa ce procurorii DNA l-au pus joi sub acuzare pentru trafic de influenta. Doinita Basescu a facut primele declaratii, in care sustine nevinovatia sotului ei. in schimb, premierul Victor Ponta asteapta in continuare demisia presedintelui tarii.

Mircea Basescu, fratele presedintelui tarii, afla azi daca va ajunge dupa gratii. Cum a ajuns din denuntator suspect

Dupa ce si-a petrecut noaptea in arestul Politiei Capitalei, fratele presedintelui, Mircea Basescu, va ajunge azi in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, dupa ce procurorii DNA l-au pus joi sub acuzare pentru trafic de influenta.

Contestatia lui Mircea Basescu la decizia de arestare, judecata vineri de Curtea de Apel Bucuresti

Contestatia lui Mircea Basescu la decizia Tribunalului Bucuresti in urma careia acesta a fost arestat preventiv va fi judecata vineri de Curtea de Apel Bucuresti. Inculpatul este acuzat ca ar fi primit 250. 000 de euro de la Florin Anghel, cunoscut ca.

Mircea Basescu a fost vizitat de mai multe persoane, la Arestul Capitalei

Procurorii au decis aseara in cel mai mare scandal de coruptie. Fratele presedintelui Mircea Basescu va sta dupa gratii 30 de zile. Asta dupa ce si Marian Capatana, omul care a luat banii pentru ca Bercea.

Avocatul lui Mircea Basescu: Sunt sanse sa fie eliberat astazi, pentru ca este nevinovat (VIDEO)

Avocatul lui Mircea Basescu a afirmat vineri ca exista sanse ca fratele presedintelui sa fie eliberat din arestul Politiei, pentru ca este nevinovat. De asemenea, avocatu Nelu Trasca a spus ca inregistr.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )