Libnet.ro
UNICEF

10:45

Consulul general al Romaniei la Miami, jefuit in plina zi pe o strada din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Consulul general al Romaniei la Miami, jefuit in plina zi pe o strada din Bucuresti

Diplomatul se plimba pe strada singur cand a fost abordat de trei indivizi care l-au inconjurat si au inceput sa-l ameninte. Unul din suspecti i-a furat portofelul, apoi toti trei au rupt-o la fuga. continuă pe Antena3

Surse: Mircea Ghinea, consulul general al Romaniei la Miami, a fost jefuit pe o strada din Sectorul 1

Un diplomat roman a fost jefuit, joi seara, pe o strada din Sectorul 1 al Capitalei. Acesta venise in vacanta in Romania, sustin sursele B1. Victima ar fi Mircea Ghinea, consul general al Romaniei la Miami,.

Un deputat a fost jefuit pe o strada din Capitala

Consulul general al Romaniei la Miami, Mircea Ghinea, a reclamat joi, in jurul orei 18. 30, la 112, ca a fost victima unui jaf pe strada Zambaccian din Capitala, au precizat surse apropiate anchetei pentru G4Media. ro.

Diplomat roman in SUA, jefuit pe o strada din Capitala

Un diplomat roman in Statele Unite a fost jefuit joi seara pe o strada din Capitala, de catre trei persoane care l-au imbrancit si i-au furat portofelul.

UEFA a aprobat dosarul de candidatura a Romaniei pentru organizarea EURO U21 din 2023. Decizia finala va fi anuntata in decembrie

Romania intra pe lista scurta pentru organizarea campionatului european de fotbal Under 21 din 2023 iar decizia finala privind gazda turneului va fi anuntata in decembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )