Libnet.ro
UNICEF

07:15

Consumul de energie electrica a atins un nivel record din cauza gerului

Hotnews Hotnews,
 Consumul de energie electrica a atins un nivel record din cauza gerului

Consumul national de energie electrica a crescut in ultimele zile, din cauza gerului, la niveluri record de peste 9. 400 de MW, potrivit datelor Transelectrica, in conditiile in care, intr-o zi normala de iarna, consumul nu depaseste 9. 000 de MW, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Consumul national de energie electrica a atins cote record de peste 9.400 de MW

Consumul national de energie electrica a crescut in aceste zile geroase la niveluri record de peste 9. 400 de MW, potrivit datelor Transelectrica, in conditiile in care, intr-o zi normala de iarna, consumul nu depaseste 9. 000 de MW, transmite Agerpres.

Consumul de energie electrica a crescut cu 2%, in 2015

Consumul de energie electrica a crescut, anul trecut, la nivel national, cu 2%, pentru al doilea an consecutiv, iar productia - cu 1%, potrivit datelor Transelectrica.

Consum record de energie electrica, din cauza gerului

Consumul national de energie electrica a crescut in aceste zile geroase la niveluri record de peste 9. 400 de MW, potrivit datelor Transelectrica, in conditiile in care, intr-o zi normala de iarna, consumul nu.

Braila: Trei localitati fara energie electrica, doua drumuri nationale inchise si 12 drumuri judetene blocate

Trei localitati din judetul Braila sunt inca fara energie electrica, doua drumuri nationale inchise, trei drumuri nationale sunt restrictionate, iar 12 drumuri judetene sunt blocate din cauza sulurilor .

Mai multe localitati din Mehedinti, fara energie electrica

Liniile electrice de medie tensiune care deservesc opt localitati mehedintene sunt afectate partial sau total, luni, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Mai multe localitati din Mehedinti, fara energie electrica

Liniile electrice de medie tensiune care deservesc opt localitati mehedintene sunt afectate partial sau total, luni, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Furnizarea energiei la nivel optim, din ce in ce mai greu de realizat, pentru Electrocentale Galati

Conducerea Electrocentrale Galati a anuntat, marti, intr-un comunicat, ca exista riscul ca in perioada urmatoare sa nu mai poata asigura furnizarea de energie termica la nivel optim si in mod continuu catre populatie din cauza dificultatilor financiare.

RCSRDS devine jucator important pe piata furnizarii de energie electrica si castiga licitatii pe banda rulanta. Lista cu clientii - institutii publice

RCSRDS, cel mai mare operator de cablu TV si internet fix, a devenit jucator pe piata energiei electrice in decembrie 2014 si in doar un an a castigat aproape 100 de contracte de furnizare de energie electrica pentru institutii publice. Banca Nationala a Romaniei BNR), Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM), Ministerul Apararii MApN) si Ministerul de Interne MAI) sunt cateva dintre zecile de institutii care, in urma unor licitatii la care au participat jucatori mari precum E. ON, CEZ, Electrica sau ENEL, au ales sa cumpere energie electrica de la RCSRDS. O posibila explicatie? Operatorul detinut de oradeanul Zoltan Teszari vine, ca si in piata telecom, cu cele mai mici preturi, sub valorile minime estimate initial.

Furnizorul de energie electrica CEZ Vanzare a fost amendat cu 500.000 de lei

Furnizorul de energie electrica CEZ Vanzare a fost amendat de catre Agentia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) cu 500. 000 de lei, pentru facturarea in avans a energiei electrice, transmite Agerpres, citand surse din domeniu.

Alimentarea cu energie electrica este intrerupta in 24 de localitati

La ora 16:00 mai erau inregistrate 24 de localitati partial afectate de intreruperi in alimentarea cu energie electrica, informeaza un comunicat al CEZ, remis astazi redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )