Libnet.ro
UNICEF

22:45

Furnizorul de energie electrica CEZ Vanzare a fost amendat cu 500.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Furnizorul de energie electrica CEZ Vanzare a fost amendat cu 500.000 de lei

Furnizorul de energie electrica CEZ Vanzare a fost amendat de catre Agentia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) cu 500. 000 de lei, pentru facturarea in avans a energiei electrice, transmite Agerpres, citand surse din domeniu. continuă pe Adevărul

ANRE a amendat CEZ Vanzare cu 500.000 de lei pentru factuarea in avans

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a amendat compania CEZ Vanzare cu suma de 500. 000 de lei pentru faptul ca a facturat in avans energia electrica in perioada 2014 - 2015, transmite Agerpres, care citeaza surse din sectorul energetic.

ANRE a amendat CEZ Vanzare cu 500.000 de lei pentru factuarea in avans

ACTUALIZARE 19:30 CEZ Vanzare va contesta in zilele urmatoare amenda de 500. 000 de lei aplicata de ANRE CEZ Vanzare sustine ca sistemul de facturare este realizat conform reglementarilor legale si in vigoare, anuntand ca in zilele urmatoare va contesta amenda aplicata de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) pentru facturarea in avans a energiei electrice in perioada 2014 - 2015.

Alimentarea cu energie electrica este intrerupta in 24 de localitati

La ora 16:00 mai erau inregistrate 24 de localitati partial afectate de intreruperi in alimentarea cu energie electrica, informeaza un comunicat al CEZ, remis astazi redactiei.

13 localitati din Mehedinti au ramas fara energie electrica

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile si in judetul Mehedinti au fost afectate retelele de energie electrica din mai multe localitati. Au fost afectate localitati din Clisura Dunarii, dar si din sudul judetului Mehedinti.

Consumul de energie electrica a crescut cu 2%, in 2015

Consumul de energie electrica a crescut, anul trecut, la nivel national, cu 2%, pentru al doilea an consecutiv, iar productia - cu 1%, potrivit datelor Transelectrica.

Braila: Trei localitati fara energie electrica, doua drumuri nationale inchise si 12 drumuri judetene blocate

Trei localitati din judetul Braila sunt inca fara energie electrica, doua drumuri nationale inchise, trei drumuri nationale sunt restrictionate, iar 12 drumuri judetene sunt blocate din cauza sulurilor .

Oameni salvati din zapada, localitati fara energie electrica si drumuri inchise in judet

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Giurgiu au intervenit pentru repunerea pe roti a mai multor masini in care se aflau 18 persoane, iar 14 localitati din judet au ramas fara energie electrica si mai multe drumuri sunt inchise circulatiei in urma caderilor de zapada, releva CJSU Giurgiu.

Dambovita: 24 de localitati nealimentate cu energie electrica din cauza vremii

Societatea de Distributie a Energiei Electrice SDEE) Targoviste informeaza ca in aceasta dimineata, la ora 10. 00, erau nealimentate cu energie electrica 24 de localitati din judetul Dambovita, din cauza vremii nefavorabile.

Mii de familii din judetul Prahova, fara energie electrica

Mii de familii din mai multe localitati ale judetului Prahova sunt nealimentati, duminica dimineata, cu energie electrica din cauza zapezii care a rupt liniile electrice, dar si din cauza copacilor care au.

15.000 de consumatori din Teleorman, ramasi fara energie electrica. Sunt inchise temporar patru drumuri judetene si trei drumuri nationale

Ninsoarea si viscolul au lasat fara energie electrica 15. 000 de consumatori din Teleorman. Peste 100 de utilaje de deszapezire actioneaza pe drumuri judetene si nationale pentru eliberarea carosabilului. Sunt blocate temporar patru drumuri judetene si trei drumuri nationale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )