Libnet.ro
UNICEF

22:00

Contract de 155 mil. euro pentru 17 km din autostrada Brasov-Cluj

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Contract de 155 mil. euro pentru 17 km din autostrada Brasov-Cluj

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a inceput procedurile de achizitie pentru atribuirea unui contract, estimat la 687,5 milioane lei 155 milioane euro) fara TVA, privind constructia unui segment de 16,8 km al autostrazii Brasov-Targu. continuă pe Wall-Street Ro

Contract de 27 mil. euro pentru modernizarea unui drum judetean din Satu Mare

Consiliul Judetean Satu Mare vrea sa contracteze lucrari de modernizare a drumului judetean DJ) 193A, pe o lungime totala de aproape 50 de kilometri, iar proiectul are o valoare estimata la 122,6 milioane lei 27,7 milioane euro), cu TVA, relateaza.

Licitatie deschisa pentru construirea a 16,8 km din Autostrada Brasov - Oradea

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) deschide licitatia pentru construirea unui tronson de 16,8 kilometri din Autostrada Brasov-Oradea, firmele interesate de acest proiect, estimat la o valoare de 687,5 de milioane de lei, fara TVA, pot depune ofertele pana la data limita de 6 mai 2015, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

UEFA va oferi 1,25 miliarde de euro pentru cluburile participante in Liga Campionilor

Cluburile care vor participa la urmatoarele 3 editii ale Ligii Campionilor vor prim in total pentru fiecare sezon 1,25 miliarde de euro. Echipele din Liga Europa vor primi 380 de milioane de euro pentru fiecare sezor,.

VIDEO SPP cumpara un automobil nou, de 80.000 de euro, pentru transportul demnitarilor

Serviciul de Protectie si Paza va cumpara un automobil Mercedes nou, in valoare de circa 80. 000 de euro, pentru transportul demnitarilor, informeaza Capital. ro. Anuntul publicat de SPP nu mentioneaza ce om politic va beneficia de acest automobil, insa avand in vedere ca este vorba despre un singur autoturism care va dispune de sisteme de suport pentru steag pe partile laterale, este posibil ca limuzina sa ii fie atribuita presedintelui Klaus Iohannis.

Germania nu vede o solutie militara pentru criza din Ucraina

Criza din Ucraina nu are si nu poate avea o solutie militara, a declarat astazi ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier foto). Partile implicate in conflict trebuie sa evite orice demers care ar.

UE acuza Holdingul pentru Energie din Bulgaria de incalcare a legii concurentei

Comisia Europeana a declarat, luni, ca Holdingul pentru Energie din Bulgaria nu respecta legislatia comunitara in domeniul concurentei, prin impiedicarea accesului companiilor concurente la infrastructura de gaze a tarii, relateaza Mediafax.

Inca un episod al pretentiilor elene: Grecii vor 100 mil. euro de la firmele germane care ar fi dat mita in contracte pentru elicoptere si submarine

Guvernul grec vrea peste 100 milioane de euro compensatii de la firmele germane despre care sustine ca ar fi dat mita pentru a castiga contracte in domeniul apararii, a declarat luni o sursa din ministerul apararii pentru Reuters. Potrivit publicatiei germane Build, divizia Eurocopter a Airbus ar fi platit mite de 41 de milioane de euro oficialilor greci pentru a vinde 20 de elicoptere NH-90.

Aurel Radu si-a dat demisia de la conducerea Metrorex. Regia tocmai a acordat un contract de sute de milioane de euro pentru trenuri catre CAF

Directorul general al Metrorex, Aurel Radu, si-a dat demisia, dupa discutii cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

Perchezitii la Suceava si Botosani. Sunt suspectate fraude din bani europeni. Vizate: proiecte de zeci de milioane de euro pentru termoficare si amenajare a Parcului Cornisa

Procurorii anticoruptie efectueaza, in dimineata zilei de luni, perchezitii domiciliare in opt locatii situate in municipiile Suceava si Botosani, reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale, potrivit DNA. Sunt vizater fraude din fonduri europene.

DNA: Control judiciar pentru primarul din Pascani, Dumitru Pantazi

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile pe primarul din Pascani, Dumitru Pantazi, pentru fapte de cand acesta era viceprimar al municipiului si asociat al Agrocomplex Lunca Pascani.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )