Libnet.ro
UNICEF

01:06

Contract de 27 mil. euro pentru modernizarea unui drum judetean din Satu Mare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Contract de 27 mil. euro pentru modernizarea unui drum judetean din Satu Mare

Consiliul Judetean Satu Mare vrea sa contracteze lucrari de modernizare a drumului judetean DJ) 193A, pe o lungime totala de aproape 50 de kilometri, iar proiectul are o valoare estimata la 122,6 milioane lei 27,7 milioane euro), cu TVA, relateaza. continuă pe Wall-Street Ro

UEFA va oferi 1,25 miliarde de euro pentru cluburile participante in Liga Campionilor

Cluburile care vor participa la urmatoarele 3 editii ale Ligii Campionilor vor prim in total pentru fiecare sezon 1,25 miliarde de euro. Echipele din Liga Europa vor primi 380 de milioane de euro pentru fiecare sezor,.

VIDEO SPP cumpara un automobil nou, de 80.000 de euro, pentru transportul demnitarilor

Serviciul de Protectie si Paza va cumpara un automobil Mercedes nou, in valoare de circa 80. 000 de euro, pentru transportul demnitarilor, informeaza Capital. ro. Anuntul publicat de SPP nu mentioneaza ce om politic va beneficia de acest automobil, insa avand in vedere ca este vorba despre un singur autoturism care va dispune de sisteme de suport pentru steag pe partile laterale, este posibil ca limuzina sa ii fie atribuita presedintelui Klaus Iohannis.

Demersuri pentru deschiderea unui nou punct de frontiera intre Serbia si Romania

Primaria localitatii Costei din Republica Serbia a inceput demersurile pentru deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei la granita cu Romania.

Inca un episod al pretentiilor elene: Grecii vor 100 mil. euro de la firmele germane care ar fi dat mita in contracte pentru elicoptere si submarine

Guvernul grec vrea peste 100 milioane de euro compensatii de la firmele germane despre care sustine ca ar fi dat mita pentru a castiga contracte in domeniul apararii, a declarat luni o sursa din ministerul apararii pentru Reuters. Potrivit publicatiei germane Build, divizia Eurocopter a Airbus ar fi platit mite de 41 de milioane de euro oficialilor greci pentru a vinde 20 de elicoptere NH-90.

RAR Dambovita va avea sediu de 1,8 mil. euro, la Targoviste, pe terenul fostei unitati militare de la gara

Registrul Auto Roman, reprezentanta Dambovita, va avea sediu nou. Constructia va fi gata in mai putin de un an si jumatate si va costa aproximativ 1. Banii provin doar de la bugetul RAR.

Drum infiintat la Rusetu, cu ajutorul echipei emisiunii Revendicarea, de la Prima TV

S-a luptat un deceniu cu autoritatile locale pentru amenajarea unui drum de acces spre o proprietate, drum care aparea doar in scripte, nu si in realitate, insa a reusit abia dupa ce a cerut ajutorul echipei Revendicarea, de la Prima TV. Este cazul unei femei din Rusetu, judetul Buzau, care din aceasta saptamana poate ajunge cu masina pana la grajdul pe care il detine.

Actionarii BVB sunt convocati pentru aprobarea unui dividend brut/actiune de 1,4579 lei

Actionarii Bursei de Valori Bucuresti BVB) sunt convocati pe 27 aprilie pentru aprobarea modului de repartizare a profitului societatii realizat in 2014 11. 005 lei), astfel: alocarea sumei de 707. 481 lei pentru rezerva legala si distribuirea sumei de 11. 524 lei ca dividende si aprobarea fixarii unui dividend brut/actiune de 1,4579 lei.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )