Libnet.ro
UNICEF

06:15

Controale la cluburile din Bucuresti: Bamboo si Barletto au fost inchise pentru trei luni

B1 B1,
Controale la cluburile din Bucuresti: Bamboo si Barletto au fost inchise pentru trei luni

Trei cluburi de noapte din Bucuresti, zona Lacul Tei au fost supuse unei actiuni de control a Comisariatului General al Garzii Financiare si sectiei municipiului Bucuresti, activitatea doua dintre ele fiind. continuă pe B1

Cluburile Bamboo si Barletto au fost inchise de catre Garda Financiara

Cluburile bucurestene Bamboo si Barletto fostul Turabo Society) au fost inchise pentru trei luni dupa un control inopinat al Garzii Financiare, in noaptea de sambata spre duminica, care a constatat nereguli de ordin fiscal si a aplicat aplicat amenzi.

Clubul Bamboo a fost inchis. Garda Financiara a gasit nereguli la barurile de fite

Lovitura grea pentru amatorii de distractii nocturne din Bucuresti. Comisarii de la Garda Financiara au pus lacatul luni pe doua cluburi la moda din Capitala - este vorba despre Bamboo si Barletto. Garda.

Dupa ce a taiat cu sabia mana unui politist, cel mai temut interlop din Bucuresti, Fane Spoitoru, se crede reabilitat si vrea in libertate

Fostul cap al lumii interlope din Bucuresti, Ion Titisor, zis Fane Spoitoru, cere judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti sa fie reabilitat pentru faptele sale comise in 1992. El a devenit atunci.

Dupa ce a taiat cu sabia mana unui politist, cel mai temut interlop din Bucuresti, Fane Spoitoru, se crede reabilitat

Fostul cap al lumii interlope din Bucuresti, Ion Titisor, zis Fane Spoitoru, cere judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti sa fie reabilitat pentru faptele sale comise in 1992. El a devenit atunci.

Cluburile bucurestene Bamboo si Barletto, inchise pentru 3 luni de Garda Financiara

Cluburile bucurestene Bamboo si Barletto fostul Turabo Society) au fost inchise pentru trei luni dupa un control al Garzii Financiare, in noaptea de sambata spre duminica, in urma caruia au fost constatate nereguli de ordin fiscal si aplicate amenzi de cateva zeci de mii de lei. Comisarii Garzii Financiare ar fi constatat ca personalul nu utiliza casele de marcat electronice fiscale si lipseau inregistrarile obligatorii din documentele justificative contabile.

Benzina va fi rationalizata in New Jersey, dupa ce 80 la suta din statiile de alimentare au fost inchise

Guvernatorul din New Jersey a dispus rationalizarea benzinei incepand de sambata intr-o parte a statului, in lipsa de suficienti carburanti dupa trecerea Uraganului Sandy, transmite AFP.

Enel intrerupe temporar furnizarea energiei in zone din Bucuresti si Ilfov.

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, luni, furnizarea energiei electrice, intre orele 09. 00 si 13. 00, in Bucuresti, in zona strazilor Susita, Izbiceni, intre str. Susita si b-dul Gloriei, Acumulatorului, Caiuti, Turnul Rosu, Epuresti, Mihaileni, Natatiei intre str. Izbiceni si str. Jiului, Elanului, Cornatel, Limpejoarei, Lita intre str. Turnul Rosu si str. Izbiceni, informeaza Agerpres. Sistarea temporara a furnizarii curentului electric va avea loc din cauza unor lucrari .

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )