Libnet.ro
UNICEF

13:00

Convorbire la nivel inalt, intre Rusia si Marea Britanie, privind Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Convorbire la nivel inalt, intre Rusia si Marea Britanie, privind Siria

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a purtat, astazi, o convorbire telefonica cu premierul britanic David Cameron, cu privire la situatia din Siria, a anuntat biroul de presa al Kremlinului, intr-un comunicat, citat de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

SUA si Marea Britanie avertizeaza ca ar putea exista o riposta importanta impotriva Siriei

Statele Unite si Marea Britanie avertizeaza ca va exista o riposta importanta daca se va demonstra ca regimul Bashar Al-Assad a utilizat arme chimice, informeaza BBC News online.

Topul tarilor din Uniunea Europeana cu cele mai mari deficite comerciale. Importurile din Franta si Marea Britanie depasesc cu zeci de miliarde exporturile

Deficitele comerciale din Franta, Marea Britanie si Grecia, adica diferenta dintre exporturile si importurile realizate de aceste tari, se ridica la zeci de miliarde de euro dupa primele cinci luni din 2013, cele trei state ocupand primele trei locuri intr-un clasament al membrelor Uniunii Europene UE) cu balante comerciale negative.

Marea Britanie crede ca regimul Assad s-ar afla in spatele atacului chimic din Siria

Marea Britanie a declarat ca, cel mai probabil, fortele presedintelui sirian Bashar al-Asaad sunt responsabile pentru atacurile chimice din suburbiile locuite de rebeli in Damasc, oficialii britanici sugerand ca guvernul sirian ar fi avut ceva de ascuns, informeaza presa internationala.

The Independent: Marea Britanie are o baza de supraveghere a internetului, in Orientul Mijlociu

Serviciile de informatii britanice sunt atrase intr-un nou scandal legat de interceptari ilegale asupra populatiei, dupa ce publicatie The Independent a dezvaluit astazi, un raport despre o baza secreta de supraveghere a internetului, instalata de Marea Britanie in Orientul Mijlociu, potrivit documentelor sustrase de Edward Snowden.

The Independent: Marea Britanie detine o baza de supraveghere a internetului, in Orientul Mijlociu

Serviciile de informatii britanice sunt atrase intr-un nou scandal legat de interceptari ilegale asupra populatiei, dupa ce publicatia The Independent a dezvaluit astazi, un raport despre o baza secreta de supraveghere a internetului, instalata de Marea Britanie in Orientul Mijlociu, potrivit documentelor sustrase de Edward Snowden.

Marea Britanie a instalat o baza secreta de supraveghere pe internet in Orientul Mijlociu

Marea Britanie a instalat o baza secreta de supraveghere pe Internet in Orientul Mijlociu, scrie AFP. Informatia apartine unui raport care citeaza unele documente obtinute de fostul consultant american in.

Subiectele weekend-ului in lume: Siria autorizeaza ancheta ONU in privinta atacului cu arme chimice/ SUA si Marea Britanie sunt aproape de pregatirea unei interventii in Siria/ Procesul fostului lider chinez Bo Xilai a inceput

Atacurile cu arme chimice din Siria au reprezentant principalul subiect in presa internationala de la acest sfarsit de saptamana. Secretarul american al Apararii a declarat ca Pentagonul Pentagonul este pregatit sa puna in aplicare o interventie militara in Siria, daca presedintele Barack Obama va ordona acest lucru. Intre timp, regimul sirian, care a negat vehement aceste acuzatii, a permis ONU desfasurarea unei anchete a expertilor sai, care a va incepe luni. Vezi in text principalele subiecte in presa internationala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )