Libnet.ro
UNICEF

12:00

Copiii internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic sunt in stare stabila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Copiii internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic sunt in stare stabila

Copiii internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic sunt in stare stabila, a declarat doctorul Radu Tabacaru, seful sectiei de Terapie Intensiva de la Spitalul Marie Curie. continuă pe Ziarul Bursa

Un copil a murit si alti 6, infectati cu bacteria E coli, sunt internati la Spitalul Marie Curie

Un copil a murit si alti 6, infectati cu bacteria Escherichia coli, sunt internati la Spitalul de Copii Marie Curie din Bucuresti, toti prezentand sindrom hemolitic-uremic, anunta Agerpres, citand surse medicale. Un copil a murit in urma complicatiilor date de infectia produsa de bacterie. Cinci dintre cei sase copii internati, cu varste de pana la 3 ani si doua luni, sunt din judetul Arges, iar unul este din Bucuresti.

Ministerul Sanatatii a confirmat infectia cu E-coli doar pentru unul dintre copiii transferati de la Pitesti la Bucuresti cu suspiciune de sindrom hemolitic-uremic

Desi, astazi, reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Arges anuntau ca in majoritatea cazurilor copiilor transferati la Spitalul Marie Curie din Bucuresti cu suspiciune de sindrom hemolitic-uremic, responsabila ar fi fost bacteria E-coli, Ministerul Sanatatii a confirmat infectie cu Escherichia Coli doar la unul dintre micuti.

Ministerul Sanatatii a confirmat infectia cu E-coli pentru unul dintre cei 10 copii transferati la Bucuresti cu suspiciune de sindrom hemolitic-uremic

Desi reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Arges anuntau ca in majoritatea cazurilor copiilor transferati la Spitalul Marie Curie din Bucuresti cu suspiciune de sindrom hemolitic-uremic responsabila ar fi fost bacteria E-coli, Ministerul Sanatatii a confirmat infectie cu Escherichia Coli doar la unul dintre micuti.

Treisprezece copii cu sindrom hemolitic-uremic, internati la Spitalul Marie Curie

ACTUALIZARE 11:09 Dr. Mihaela Balgradean: Starea copiilor cu sindrom hemolitic-uremic este ameliorata Starea copiilor internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic este ameliorata, a declarat joi and Seful sectiei de nefrologie, medicul Mihaela Balgradean, citat de Agerpres. *ACTUALIZARE 10:30 inca 13 copii internati in cursul noptii la spitalele din judetul Arges .

Victor Strambu (Ministerul Sanatatii): Nu se poate vorbi de un focar epidemic in cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic din Arges/ Nu au fost identificate alimente comune la copiii imbolnaviti

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Victor Strambu a declarat joi ca nu este vorba despre un focar epidemic in cazul copiilor din judetul Arges diagnosticati cu sindrom hemolitic-uremic, internati la Spitalul Marie Curie si la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals.

Cum se simt bebelusii internati la Spitalul Marie Curie

Starea de sanatate a copiilor internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic este stabila, a declarat, sambata, seful sectiei de Terapie Intensiva de la Spitalul Marie Curie, Radu Tabacaru.

Politistii au solicitat copii dupa foile de observatie ale micutilor din Arges internati la Marie Curie

ACTUALIZARE 16:00 Ancheta in cazul fetitei decedate dupa infectarea cu o bacterie, preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Arges Ancheta in cazul decesului fetitei de un an din Topoloveni, decedata dupa infectarea cu o bacterie, a fost preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Arges, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie trimis redactiei. *ACTUALIZARE 15:23 Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul copiilor din Arges cu sindrom hemolitic-uremic .

Politistii ridica documente de la Spitalul Marie Curie, in cazul copiilor internati cu infectii puternice

Politistii bucuresteni ridica documente ale copiilor din Arges internati la Spitalul Marie Curie, cu infectii puternice.

Verificari in cazul copiilor bolnavi din Pitesti. Politisti si procurori ridica documente de la Spitalul Marie Curie

Mai multi politisti si procurori s-au deplasata, vineri, la Spitalul Marie Curie din Capitala pentru a ridica documentele legate de cazul copiilor adusi din Arges, dar si sa vorbeasca cu parintii acestora. De asemenea, surse din cadrul Politiei au declarat ca au fost cerute documente si de la Apele Romane, DSP Arges, dar si de la trei mari distribuitori de apa din Arges. Verificarile vizeaza posibile infestare a apei.

Starea unor copii de la spitalul Marie Curie s-a agravat

Starea de sanatate a majoritatii copiilor veniti din Arges si internati la Spitalul Marie Curie este usor ameliorata fata de ziua anterioara, insa in cazul unui copil starea s-a agravat si a necesitat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )