Libnet.ro
UNICEF

18:15

Copiii militarilor decedati in accidentul din Arges vor primi pensii si burse de studii

Hotnews Hotnews,
 Copiii militarilor decedati in accidentul din Arges vor primi pensii si burse de studii

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a anuntat la inceputul sedintei de vineri, ca familiile militarilor decedati in accidentul din Arges vor primi mai multe tipuri de ajutoare. De ajutoare vor beneficia si copiii a doi militari, Emilian-George Catana si Petre Cristian Toader, care vor beneficia de pensii si burse de studii. continuă pe Hotnews

Militarii care si-au pierdut viata in accidentul din Arges, inaintati la gradul de sublocotenent post-mortem. Ei vor fi inmormantati duminica

Militarii din cadrul Batalionului 30 Vanatori de Munte Dragoslavele, care si-au pierdut viata, joi, dupa ce camioneta in care se aflau a cazut intr-o rapa, vor fi inmormantati cu onoruri militare duminica, incepand cu ora 13. Prin ordin al ministrului Apararii Nationale, cei trei militari au fost inaltati la gradul de sublocotenent post-mortem.

Cele mai noi informatii despre militarii raniti in accidentul din Arges

Toate persoanele salvate din accidentul petrecut in judetul Arges joi seara sunt stabile, in afara oricarui pericol, a anuntat vineri ministrul Sanatatii, Florian Bodog. Din fericire,.

Militarii decedati in accidentul din judetul Arges, inaintati la gradul de sublocotenent

Plutonierul-major Mihai Ionut Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catana si caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader au primit gradul de sublocotenent la propunerea sefului Statului Major General, in semn de recunostinta si apreciere a inaltului profesionalism, altruismului, curajului si spiritului de sacrificiu dovedite pe timpul misiunilor incredintate, informeaza Ministerul Apararii Nationale.

Complexul Energetic Oltenia, OMV Petrom si Romgaz vor primi aproximativ 185 milioane de euro

Complexul Energetic Oltenia, OMV Petrom si Romgaz vor primi aproximativ 185 milioane de euro, in urma aprobarii de catre Camera Deputatilor a proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 30/2015 privind unele masuri pentru implementarea mecanismului de alocare tranzitorie cu titlu gratuit a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera producatorilor de energie electrica, pentru perioada 2013-2020, inclusiv Planul national de investitii.

Mihai Tudose a cerut ministrilor de interne, al apararii si al sanatatii un raport prin care sa prezinte ce este necesar pentru interventii ca in cazul accidentului din Arges

Premierul Mihai Tudose a solicitat, la inceputul sedintei de Guvern de vineri, ministrilor de Interne, al Apararii si al Sanatatii, sa prezinte luni un material scris asumat prin care sa arate ce este necesar pentru interventii precum cea din Arges. Tudose le-a mai cerut acestora sa colaboreze cu Ministerul Justitiei si cu Ministerul de Finante in ceea ce priveste sursa de finantare si posibilitatile legate de achizitionarea rapida a ceea ce va lipseste.

DIICOT, noi informatii despre teroristul din Arges care pregatea un atentat la Baza Militara Mihail Kogalniceanu

Procurorii DIICOT au efecutat miercuri trei perchezitii in Arges unde au capturat un barbat suspectat ca pregatea un atentat terorist asupra Bazei Militare romano-americane Mihail Kogalniceanu de la.

Perchezitii DIICOT: Un barbat din Arges, banuit de terorism, ar fi aderat la ISIS

Procurorii DIICOT au facut, joi dimineata, perchezitii la domiciliul unui barbat de 39 de ani, din judetul Arges, care a fost ridicat de catre anchetatori, fiind suspectat de terorism. Potrivit anchetatorilor, barbatul s-ar fi autoradicalizat intr-un.

Tutuianu, despre dotarea tehnicii militare, in urma accidentului din Arges: Sunt preocupat sa se aloce 2% din PIB pentru dotari

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a declarat, vineri, la Antena 3, ca este preocupat ca cei 2% din PIB alocati pentru Aparare sa se materializeze in dotari care sa raspunda cerintelor actuale, pentru ca o buna parte din tehnica folosita astazi de armata este uzata fizic si moral.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2593 seconds )