Libnet.ro
UNICEF

01:05

Militarii care si-au pierdut viata in accidentul din Arges, inaintati la gradul de sublocotenent post-mortem. Ei vor fi inmormantati duminica

România Liberă România Liberă,
Militarii care si-au pierdut viata in accidentul din Arges, inaintati la gradul de sublocotenent post-mortem. Ei vor fi inmormantati duminica

Militarii din cadrul Batalionului 30 Vanatori de Munte Dragoslavele, care si-au pierdut viata, joi, dupa ce camioneta in care se aflau a cazut intr-o rapa, vor fi inmormantati cu onoruri militare duminica, incepand cu ora 13. Prin ordin al ministrului Apararii Nationale, cei trei militari au fost inaltati la gradul de sublocotenent post-mortem. continuă pe România Liberă

Copiii militarilor decedati in accidentul din Arges vor primi pensii si burse de studii

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a anuntat la inceputul sedintei de vineri, ca familiile militarilor decedati in accidentul din Arges vor primi mai multe tipuri de ajutoare. De ajutoare vor beneficia si copiii a doi militari, Emilian-George Catana si Petre Cristian Toader, care vor beneficia de pensii si burse de studii.

Cele mai noi informatii despre militarii raniti in accidentul din Arges

Toate persoanele salvate din accidentul petrecut in judetul Arges joi seara sunt stabile, in afara oricarui pericol, a anuntat vineri ministrul Sanatatii, Florian Bodog. Din fericire,.

Mihai Tudose a cerut ministrilor de interne, al apararii si al sanatatii un raport prin care sa prezinte ce este necesar pentru interventii ca in cazul accidentului din Arges

Premierul Mihai Tudose a solicitat, la inceputul sedintei de Guvern de vineri, ministrilor de Interne, al Apararii si al Sanatatii, sa prezinte luni un material scris asumat prin care sa arate ce este necesar pentru interventii precum cea din Arges. Tudose le-a mai cerut acestora sa colaboreze cu Ministerul Justitiei si cu Ministerul de Finante in ceea ce priveste sursa de finantare si posibilitatile legate de achizitionarea rapida a ceea ce va lipseste.

Ministrul Apararii Adrian Tutuianu, masuri dupa accidentul in care si-au pierdut viata trei militari

Invitat in emisiunea Exces de putere, ministrul Apararii Adrian Tutuianu a marturisit ce masuri este pregatit sa ia, dupa accidentul cumplit din judetul Arges, in care si-au pierdut.

Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de tren intre Predeal si Brasov

Un barbat a murit marti din cauza ca a fost lovit de un tren in tunelul dintre Predeal si Brasov. Anuntul a fost facut de catre purtatorul de cuvant al ISU Brasov, Ciprian Sfreja, conform.

DIICOT, noi informatii despre teroristul din Arges care pregatea un atentat la Baza Militara Mihail Kogalniceanu

Procurorii DIICOT au efecutat miercuri trei perchezitii in Arges unde au capturat un barbat suspectat ca pregatea un atentat terorist asupra Bazei Militare romano-americane Mihail Kogalniceanu de la.

Perchezitii DIICOT: Un barbat din Arges, banuit de terorism, ar fi aderat la ISIS

Procurorii DIICOT au facut, joi dimineata, perchezitii la domiciliul unui barbat de 39 de ani, din judetul Arges, care a fost ridicat de catre anchetatori, fiind suspectat de terorism. Potrivit anchetatorilor, barbatul s-ar fi autoradicalizat intr-un.

Tutuianu, despre dotarea tehnicii militare, in urma accidentului din Arges: Sunt preocupat sa se aloce 2% din PIB pentru dotari

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a declarat, vineri, la Antena 3, ca este preocupat ca cei 2% din PIB alocati pentru Aparare sa se materializeze in dotari care sa raspunda cerintelor actuale, pentru ca o buna parte din tehnica folosita astazi de armata este uzata fizic si moral.

Saxo Bank: Contribuabilii europeni sunt cei care platesc salvarea bancilor italiene, din nou

Desi implicarea profunda a guvernului dupa criza a fost, fara indoiala, motivul pentru care sistemul financiar s-a mentinut la suprafata, acesta a fost si motivul unei critici intense din mai multe parti, noteaza Michael Boye, Fixed Income trader, Saxo Bank, intr-o analiza, dupa ce Italia a permis Bancii Intesa Sanpaolo sa cumpere bancile cu probleme Banco Popolare di Vicenza si activele Veneto Banca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )