Libnet.ro
UNICEF

01:05

Copiii romani au printre cei mai putini bani de buzunar din Europa. Vezi cine sunt cei mai generosi parinti de pe continent

Antena3 Antena3,
Copiii romani au printre cei mai putini bani de buzunar din Europa. Vezi cine sunt cei mai generosi parinti de pe continent

Copiii romani au printre cei mai putini bani de cheltuiala pe saptamana din Europa, sumele variind, in medie, intre 2,25 euro si 11 euro, potrivit unui studiu ING, care arata ca banii de buzunar ajuta la. continuă pe Antena3

Studiu: Copiii romani au printre cei mai putini bani de buzunar din Europa

Copiii romani au printre cei mai putini bani de cheltuiala pe saptamana din Europa. Un studiu INGarata ca sumele variaza, in medie, intre 2,25 euro si 11 euro. Mai mult de jumatate din adultii care.

Mascatii din cadrul IPJ Valcea, printre cei mai buni luptatorii din tara

Luptatorii din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale SAS) Valcea s-au clasat pe locul 8 la cea de-a patra editie a Cupei Structurilor Speciale de Interventie. in timpul concursului, politistii au simulat o interventie pentru salvarea si transportul unor ostatici.

Codasii Europei: cati bani de buzunar au copiii romani pe saptamana

Copiii romani primesc mai putini bani de cheltuiala decat cei din majoritatea statelor europene, sumele variind, in medie, intre 2,25 euro si 11 euro, conform unui studiu ING care arata ca banii de buzunar ajuta la formarea unor mai bune abilitati de.

Circa 60 de minori romani, repatriati din 16 tari; cei mai multi au fost gasiti in Spania, Ungaria si Italia

Peste 60 de minori au fost gasiti neinsotiti in 16 tari si au fost repatriati, cei mai multi din Spania, Ungaria, Italia si Franta, 17 dintre ei fiind in sistemul de protectie speciala, conform Autoritatii pentru Protectia Drepturilor Copilului si.

Andrei Pavel, despre meciul de Cupa Davis cu Suedia: ii avem alaturi pe cei mai buni jucatori

Capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, declara ca Romania are sanse sa invinga Suedia, cu toate ca meciul va fi unul dificil. in timp ce Romania evolueaza cu cei mai buni jucatori ai sai din turneul ATP, Suedia va trimite pe teren o echipa noua, care nu ar avea nimic de pierdut.

Vacanta de vara se muta toamna: cei mai multi romani merg la mare in strainatate la mijlocul lui septembrie

Romanii au facut cele mai multe rezervari pentru vacante in strainatate in perioada 8 - 14 septembrie, potrivit datelor Paravion. ro. Insulele grecesti si Spania sunt primele alegeri pentru cei care isi doresc un concediu la mare, in timp ce Italia,.

Cei mai multi dintre noi cumpara doar jocuri la reduceri

Desi s-ar putea sa nu vina ca o surpriza acest detaliu, un nou studiu confirma obsesia noastra pentru jocuri aflate la reduceri. Multe dintre jocurile care se lanseaza in fiecare zi, indiferent de platforma, au niste preturi exorbitante. inca mi se pare incredibil ca cineva poate sa ceara 50 sau 60 de dolari pe un joc. Partea cea mai fascinanta este ca, desi nu exista neaparat o lege pentru acest caz, nu a trecut mult pana au aparut primele dovezi [].

FOTO: Care sunt armele incredibile pe care le detin doar SUA si cei mai importanti aliati ai lor

Inventivitatea americana, nativa sau importata, pare sa fi devenit o adevarata forta, mai ales in domeniul militar. Armele precum mitraliera M16 au fost testate si adaptate pana au ajuns aproape de perfectiune vizavi de cerintele de pe campul de lupta.

FOTO Cei mai pregatiti militari ai Brigazii 282 Infanterie Mecanizata Unirea Principatelor, provocati la concurs

Competitia Fie ca cel mai bun sa castige! a fost deschisa astazi de consilierul comandantului Brigazii 282 Infanterie Mecanizata Unirea Principatelor, plutonier adjutant principal Costel Alexandru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )