Libnet.ro
UNICEF

14:30

Copil de 13 ani, transportat cu elicopterul SMURD, dupa ce s-a inecat intr-o piscina din Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Copil de 13 ani, transportat cu elicopterul SMURD, dupa ce s-a inecat intr-o piscina din Targu Jiu

Un copil in varsta de 13 ani s-a inecat, in aceasta dupa-masa, intr-o piscina din cartierul Vadeni, din municipiul Targu Jiu. continuă pe Adevărul

Incident grav in Gorj. Un copil de 13 ani s-a inecat intr-o piscina publica

Un baiat de 13 ani s-a inecat, marti, intr-o piscina din Targu-Jiu. Copilul ar fi fost scos din apa chiar de patronul unitatii, fiind preluat de un elicopter SMURD, care il va transporta la.

Formula 1: Max Verstappen a castigat Marele Premiu al Austriei Prima victorie pentru Honda dupa 13 ani

Plecat de pe pozitia a doua a grilei de start, olandezul Max Verstappen Red Bull Racing Honda) a reusit sa il depaseasca pe monegascul Charles Leclerc ) cu doua tururi inainte de sosire si sa castige Marele Premiu al Austriei, pe circuitul Spielberg. Aceasta a fost prima victorie pentru Red Bull in acest an si primul succes pentru un motor Honda dupa 13 ani mai exact - 12 ani, 10 luni si 24 de zile.

Caz socant! O copila de 13 ani a cazut de la etajul al treilea al unui bloc din Buzau

O fetita in varsta de 13 ani a fost transportata la spital cu politraumatisme multiple dupa ce a cazut luni seara de la etajul al treilea al unui bloc din cartierul Dorobanti din municipiul Buzau. Potrivit r.

Brasov: Elicopterul SMURD a aterizat pe DN 1 pentru preluarea victimelor unui accident

Doua persoane au fost ranite, marti dimineata, intr-un accident rutier produs pe DN 1, in localitatea Sambata de Jos, dupa impactul frontal dintre un camion si o autoutilitara, pentru preluarea victimelor aterizand un elicopter SMURD. Traficul rutier este blocat, scrie Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2129 seconds )