Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copil de un an si jumatate a murit inecat intr-o fosa septica. Acesta fusese lasat nesupravegheat de catre mama

Adevărul Adevărul,
Un copil de un an si jumatate a murit inecat intr-o fosa septica. Acesta fusese lasat nesupravegheat de catre mama

Un copil de doar un an si jumatate din comuna bistriteana Rodna si-a gasit sfarsitul in aceasta dupa-masa. Acesta a cazut intr-o fosa septica si a murit inecat, fiind lasat nesupravegheat de catre mama sa. Peste 100 de jandarmi, pompieri, politisti si voluntari l-au cautat pe copil mai bine de cinci ore, trupul sau fiind gasit in cele din urma intr-o fosa septica veche de cateva decenii. continuă pe Adevărul

Un copil de un an si jumatate a murit inecat intr-o fosa septica. Acesta fusese lasat nesupravegheat de mama

Un copil de doar un an si jumatate din comuna bistriteana Rodna si-a gasit sfarsitul joi dupa-amiaza, dupa ce a cazut intr-o fosa septica si a murit inecat, fiind lasat nesupravegheat de mama sa. Peste 100 de jandarmi, pompieri, politisti si voluntari l-au cautat pe copil mai bine de cinci ore, trupul sau fiind gasit in cele din urma intr-o fosa septica veche de cateva decenii.

Un copil a murit inecat intr-o balta langa Orastie

Un baiat de 12 ani a murit inecat, vineri dupa amiaza, intr-o balta de la marginea municipiului Orastie, unde se afla la scaldat impreuna cu un adult si un alt copil. in incercarea de a-i salva viata copilului, la fata locului au intervenit pompierii militari, paramedicii SMURD si un echipaj cu medic de la Ambulanta, informeaza Agerpres.

Dramatic! Un copil de un an si patru luni si-a gasit sfarsitul intr-o fosa septica

Un copil in varsta de un an si patru luni din comuna Rodna, judetul Bistrita-Nasaud, a murit dupa ce a cazut intr-o fosa septica, acesta fiind gasit dupa peste cinci ore de cautari.

Un copil de 12 ani a murit inecat intr-o balta, formata in urma excavatiilor din zona autostrazii Orastie - Sibiu

Un copil de 12 ani a murit inecat intr-o balta din Orastie. Baiatul, insotit de un adult si un alt minor se afla la scaldat intr-un ochi de apa format dupa excavatiile efectuate in timpul lucrarilor la constructia autostrazii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )