Libnet.ro
UNICEF

14:45

Copil in stare grava dupa ce a cazut din caruta

Adevărul Adevărul,
Copil in stare grava dupa ce a cazut din caruta

Micutul in varsta de doi ani se afla in bratele mamei, insa femeia s-a dezechilibrat si a cazut pe carosabil cu tot cu cel mic. continuă pe Adevărul

Adolescent in stare grava dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren si s-a electrocutat, in statia CFR Aiud

Un tanar de 17 ani a ajuns la spital in stare grava dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren si s-a electrocutat. Baiatul a urcat la statia CFR Aiud, iar dupa ce s-a electrocutat, a cazut de pe vagon.

Galati: Copil de un an din Tecuci, preluat de un elicopter SMURD dupa ce ar fi cazut intr-o vana cu apa si detergent

Un copil in varsta de un an din localitatea Tecuci, judetul Galati, a fost preluat in stare grava de catre un elicopter SMURD si transportat la Spitalul de Copii Galati dupa ce micutul ar fi cazut intr-o vana cu apa si detergent si s-a inecat, relateaza News. ro.

Alerta la granita Romaniei. Migranti opriti cu focuri de arma. Unul dintre ei, in stare grava

Politistii de frontiera din sectorul Moravita au folosit armamentul din dotare pentru a opri doua masini care transportau ilegal migranti afro-asiatici, calauziti de un cetatean sarb, si care au spart.

UPDATE Galati: Copil de un an din Tecuci, care ar fi cazut intr-o vana cu apa si detergent, a fost stabilizat si este transferat la Bucuresti

Un copil in varsta de un an din localitatea Tecuci, judetul Galati, a fost preluat in stare grava de catre un elicopter SMURD si transportat la Spitalul de Copii Galati dupa ce micutul ar fi cazut intr-o vana cu apa si detergent si s-a inecat, relateaza News. ro. Copilul a fost stabilizat de catre medici si preluat de un alt elicopter pentru a fi trasnportat la Bucuresti.

Descoperire socanta in Marea Britanie. 13 romani au fost gasiti in stare grava, in remorca unui camion

13 romani au fost salvati dupa ce au fost gasiti in remorca unui camion, in Marea Britanie, aproape lesinati de caldura. Echipele de interventie au fost chemate la o benzinarie de pe.

Tragedie in Alpii austrieci: Cinci alpinisti au murit, iar altul este in stare grava

Cinci alpinisti au murit, iar un altul a suferit rani grave in urma unui accident produs duminica pe un traseu din Alpii austrieci, informeaza Mediafax. Totul s-a intamplat in zona.

Presedintele Fed lauda reformele financiare adoptate dupa criza din 2008

Reformele adoptate dupa criza financiara mondiala din 2008 au consolidat sistemul financiar, fara a afecta cresterea economica, iar orice viitoare revizuiri trebuie sa fie modeste, a declarat vineri presedintele Rezervei Federale americane, Janet Yellen, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )