Libnet.ro
UNICEF

21:45

Copos, condamnat la cinci ani de inchisoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Copos, condamnat la cinci ani de inchisoare

George Copos, patronul clubului de fotbal Rapid Bucuresti, a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in Dosarul transferurilor. continuă pe Ziarul Bursa

Copos, condamnat la cinci ani de inchisoare

George Copos, patronul clubului de fotbal Rapid Bucuresti, a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in Dosarul transferurilor.

DOSARUL TRANSFERURILOR. George Copos, CONDAMNAT la cinci ani de iNCHISOARE. ...

UPDATE Fostul jucator de fotbal Gica Popescu a fost condamnat la trei ani de inchisoare de catre Curtea de Apel Bucuresti. Tot trei ani de inchisoare este si pedeapsa pentru Gigi Netoiu. UPDATE Ioan Becali a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresi la opt ani de inchisoare, in dosarul transferurilor. Victor Becali a primit sapte ani de inchisoare. Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul transferurilor, transmite Realitate .

George Copos, cinci ani de inchisoare in Dosarul Transferurilor; Mihai Stoica - patru ani, Cristi Borcea - sapte ani, Ioan Becali - opt ani, Gica Popescu - trei ani

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat, luni, sa-l condamne pe George Copos patronul Rapidului) la cinci ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, informeaza RealitateaTV. Decizia nu este insa una definitiva, ea poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel. In data de 3 aprilie 2012, toti cei opt inculpati din dosarul transferurilor au fost achitati de catre Tribunalul Bucuresti, pe motiv ca faptele nu exista. Revenim cu detalii.

VIDEO George Copos, cinci ani de inchisoare in Dosarul Transferurilor; Mihai Stoica - patru ani, Cristi Borcea - sapte ani, Ioan Becali - opt ani, Gica Popescu - trei ani

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat, luni, sa-l condamne pe George Copos patronul Rapidului) la cinci ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, informeaza RealitateaTV. Decizia nu este insa una definitiva, ea poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte. In data de 3 aprilie 2012, toti cei opt inculpati din dosarul transferurilor au fost achitati de catre Tribunalul Bucuresti, pe motiv ca faptele nu exista.

Andreea Esca, Amalia Nastase si Camelia Sucu, printre vedetele care au celebrat cei cinci ani de existenta Harpers Bazaar Romania!

Harpers BAZAAR Romania a celebrat 5 ani de excelenta in moda si frumusete printr-o petrecere eleganta, ce a reunit figurile proeminente ale lumii modei, vedete, colaboratori si o multime de prieteni care impartasesc spiritul BAZAAR smart, stylish & sophisticated. Continue reading .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )