Libnet.ro
UNICEF

21:00

Coreea de Nord si cea de Sud au reinceput, dupa 11 ani, razboiul megafoanelor

Hotnews Hotnews,
 Coreea de Nord si cea de Sud au reinceput, dupa 11 ani, razboiul megafoanelor

Coreea de Nord a repornit la granita cu Sudul megafoanele la care se aude propaganda Phenianului, la cateva zile dupa o masura similara a Seulului, declansata ca raspuns la explozia unei mine in Zona Demilitarizata DMZ), informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

A nascut la 11 ani. Vestea care face inconjurul lumii

O fetita de 11 ani, care potrivit autoritatilor a fost violata de tatal ei vitreg, a nascut un copil sanatos joi, in Asuncion, Paraguay, scrie CNN. Copilul a fost nascut prin cezariana si cantarea 3.

Coreea de Nord a tinut o mare demonstratie in Zona Demilitarizata, sub nasul americanilor aflati in Coreea de Sud

O sarbatoare cu dansuri, steaguri si amenintari a fost organizata in zona demilitarizata dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud. Nord-coreeni au sarbatorit 70 de ani de la scaparea de sub conducerea japonezilor, insa adunarea lor a avut loc la doar cativa metri de Coreea de Sud si de soldatii americani aflati acolo pentru exercitiile militare ce vor incepe luni. Kim Jong-un a amenintat vecinii ca-i va reduce la o mare de foc.

UPDATE. Seful DGA Prahova si un ofiter din BCCO Ploiesti, retinuti dupa 11 ore de audieri

UPDATE 23:15 -Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) Prahova, Constantin Ispas, si Emanuel Saghel, ofiter din BCCO Ploiesti, au fost retinuti, luni seara, dupa mai mult de unsprezece ore de audieri,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )