Libnet.ro
UNICEF

07:15

Corina Caragea, mama pentru prima data! Frumoasa stirista de la PRO TV a facut anuntul (FOTO)

B1 B1,
Corina Caragea, mama pentru prima data! Frumoasa stirista de la PRO TV a facut anuntul (FOTO)

Corina Caragea este pregatita sa devina mama. Frumoasa prezentatoare a Stirlor sportive de la PRO TV si-a exersat deja calitatile materne pe sora sa mai mica. Alexandra este mai mica cu 8 ani decat. continuă pe B1

Meghan Markle, criticata aspru de sora ei dupa ce a devenit mama pentru prima data. E trist. E ca un pumnal in inima lui

Milioane de oameni din Marea Britanie si nu numai s-au bucurat de venirea pe lume a primului copil al lui Meghan Markle si Printului Harry, iar pozele i-au topit pe toti. Pe de alta parte, tatal lui.

Gianina Corondan, oprita in trafic! Ce au pus-o politistii sa faca: Pentru prima data in viata mea!

Gianina Corondan a fost orita in trafic de politistii de la Brigada Rutiera si pusa sa sufle in etilotest. Vedeta TV a povestit experienta intr-o postare pe contul personal de Facebook. Cum era de asteptat, Gianinia nu a consumat alcool inainte sa se urce la volan. intamplarea a avut loc duminica seara, povesteste moderatoarea de [] .

Corina Caragea, cum n-ai mai vazut-o NICIODATA! Prezentatoarea TV, in postura de MAMA: Nu voia sa mai aiba un parinte

Corina Caragea a vorbit fara perdea despre relatia cu sora ei mai mica, Alexandra. Cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri sportive din Romania a marturisit ca pitica familiei i-a cam incurcat.

Omenirea, incotro? Pentru prima data in istorie a fost depasit acest prag critic

Rasa umana a reusit sa mai depaseasca un nou record in cursa catre colapsul ecologic. Nu putem decat sa felicitam intreaga omenire! Pentru prima data in istoria omenirii, nu doar cea.

VIDEO Viorica Dancila, asteptata cu huiduieli si in Timis. Pentru a acoperi scandarile protestatarilor, primaria a dat muzica tare in difuzoare

Viorica Dancila merge vineri, pentru prima data de cand este premier, si in judetul Timis, prima oprire fiind programata in comuna Giarmata Vii, unde este asteptata de zeci de protestatari. in incercarea de a acoperi scandarile manifestantilor, reprezentantii primariei au dat drumul la muzica la maxim in boxe.

VIDEO UPDATE Viorica Dancila, asteptata cu huiduieli si in Timis. Pentru a acoperi scandarile protestatarilor, primaria a dat muzica tare in difuzoare

Viorica Dancila a mers vineri, pentru prima data de cand este premier, si in judetul Timis, prima oprire fiind programata in comuna Giarmata Vii, unde a fost asteptata de zeci de protestatari. in incercarea de a acoperi scandarile manifestantilor, reprezentantii primariei au dat drumul la muzica la maxim in boxe.

Dragnea anunta noi masuri pentru Prima Casa si inghetarea impozitului pe proprietate pana in 2040

Liviu Dragnea a declarat ca vor fi luate masuri pentru programul Prima Casa pentru ca creditul sa fie luat si rambursat in conditii mai avantajoase, fiind discutii despre rate fixe. El a precizat ca este avuta in vedere si inghetarea impozitelor pe proprietate pana in anul 2040, conform Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )