Libnet.ro
UNICEF

13:30

Coronavirus: 551 de decese in 24 de ore in spitalele din Franta, un record pentru al doilea val

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: 551 de decese in 24 de ore in spitalele din Franta, un record pentru al doilea val

In Franta, 551 de persoane infectate cu Covid-19 au murit in spital in ultimele 24 de ore, o cifra record pentru al doilea val al epidemiei, urcand numarul total al deceselor inregistrate de la declansarea contagiunii in aceasta tara la 40. 987, a anuntat luni directorul general al Sanatatii, Jerome Salomon, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Spania a raportat cel mai mare numar de decese asociate Covid-19 din al doilea val al epidemiei

Spania a inregistrat vinericel mai mare numar de decese asociate Covid-19 din al doilea val al epidemiei, cu368 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore, ceea ce ridica bilantul total la 38. 486, a.

COVID-19: Un numar de 85 de aparate, destinate ingrijirii pacientilor care au nevoie de oxigen suplimentar, au ajuns in spitalele din Timisoara

Spitalele din Timisoara se doteaza cu echipament medical suplimentar pentru a face fata crizei in contextul pandemiei de coronavirus. Un numar de 85 de aparate, destinate ingrijirii pacientilor care au nevoie.

CORONAVIRUS |3.240 de noi cazuri din 11.445 de teste. Romania a depasit pragul de 8.000 de decese in randul pacientilor cu COVID-19. Printre victime, o fetita de 4 ani. 1.076 de persoane, internate la ATI

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat, in raportarea transmisa luni, ca in ultimele 24 de ore, in Romania, au fost confirmate 3. 240 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, bilantul total al.

Liceenii din Franta s-au luat la bataie cu politistii. Tinerii cer inchiderea scolilor (VIDEO)

Franta se numara printre statele din Europa care auluat masuri de restrictie dure impotriva noului coronavirus. Neinchiderea scolilor insa, ramane o decizie controversata. Astfel, sute de tineri.

Mini-summit UE, prin videoconferinta, ca reactie la atacurile teroriste din Franta si Austria

Franta, Austria, Germania si Uniunea Europeana vor organiza marti un mini-summit prin videoconferinta pe tema reactiilor la recentele atacuri teroriste, informeaza Mediafax citand Le Figaro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )