Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Cazul 30 de contaminare din Romania: Primul medic infectat, contact al barbatului internat la Spitalul Gerota

B1 B1,
CORONAVIRUS |Cazul 30 de contaminare din Romania: Primul medic infectat, contact al barbatului internat la Spitalul Gerota

Inca un roman a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, astfel ca bilantul imbolnavirilor din tara noastra a ajuns la 30 de cazuri. Este vorba de o femeie din Bucuresti, in varsta de 43 ani,. continuă pe B1

Coronavirus - Marile companii auto din Romania limiteaza la maximum deplasarile. Angajatii din unele divizii lucreaza de acasa

Criza coronavirusului schimba modul de lucru si in cele mai mari companii din industria auto romaneasca: deplasarile cu avionul sunt limitate la maximum, evenimentele interne au fost suspendate, angajatii care nu sunt in productie pot lucra si de acasa, iar sedintele obisnuite sunt inlocuite cu videoconferinte. in cazul in care unii angajati au fost in delegatie in regiunile afectate de coronavirus, acestia se autoizoleaza pentru 14 zile la domiciliu si lucreaza de acasa.

SURSE: Al 33-lea caz de contaminare cu coronavirus din Romania. Un pacient care ar fi calatorit in Israel si s-a prezentat singur la medic

UPDATE: intre timp, au fost anuntate inca trei cazuri de contaminare cu noul coronaviru, bilantul imbolnavirilor de pe teritoriul Romaniei ajungand astfeel la 35. Este vorba despre un barbat, 55 ani,.

Cat de pregatite sunt spitalele din Romania sa faca fata la epidemie: anuntul lui Victor Costache

In aceeasi conferinta de la sediul MAI, ministrul interimar al Sanatatii a facut cateva mentiuni legate de raspandirea coronavirus si de nivelul de pregatire al institutiilor de la noi. in conferinta de presa de la sediul MAI, ministrul Sanatatii a confirmat capacitatea institutiilor medicale de la noi de a gazdui bolnavi intr-o stare mai mult .

Coronavirus. Cazul 39, un barbat din Constanta. Acesta declara ca nu a calatorit in afara tarii

Romania a ajuns la 39 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Ultimul caz este cel al unui barbat de 52 de ani din Constanta. Acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada.

Se inchid scolile din Romania incepand cu 11 martie. Cat dureaza masura luata din cauza COVID-19

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a anuntat decizia de suspendare a cursurilor tuturor unitatilor preuniversitare, de stat si private, in perioada 11-22 martie, cu posibilitatea de prelungire. Masura a fost luata pentru a-i feri pe copii de orice posibila contaminare. Astazi, 9 martie, in sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta s-a decis soarta a catorva .

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

Rares Bogdan, despre criza de coronavirus din Romania: Masurile Executivului au avut efect

Rares Bogdan a vorbit despre criza de coronavirus din Romania. Liberalul sustine ca masutile guvernului au avut efect.

Coronavirus: Ce trebuie sa faca spitalele. LISTA masurilor recomandate de institutia care acrediteaza spitalele din Romania

Spitalele din Romania trebuie sa ia un set de 12 masuri minimale in contextul raspandirii coronavirusului in tara noastra - 25 de cazuri confirmate pana acum. Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate, institutia care acrediteaza spitalele din Romania in vederea functionarii, a alcatuit o lista de masuri recomandate tuturor spitalelor din tara, document remis HotNews. ro. Printre principalele recomandari se numara asigurarea de sapun si dezinfectant si limitarea vizitelor la pacienti.

CORONAVIRUS |Muftiatul Cultului Musulman din Romania, apel la enoriasi, in contextul virusului din China

Muftiatul Cultului Musulman din Romania a facut un apel la enoriasii institutiei in contextul epidemiei de coronavirus care ameninta tara. Mai precis, Iusuf Muurat, seful Cultului Musulman din Romania, a.

Simona Gherghe, despre iNCHIDEREA SCOLILOR din Romania, din cauza CORONAVIRUSULUI: Total lipsita de responsabilitate

Extinderea cazurilor de coronavirus aduce in discutie posibila inchidere a scolilor din Romania. Simona Gherghe, fosta vedeta Antena 1, a avut o reactie uluitoare legata de acest aspect, criticand acesta.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )