Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus - Marile companii auto din Romania limiteaza la maximum deplasarile. Angajatii din unele divizii lucreaza de acasa

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus - Marile companii auto din Romania limiteaza la maximum deplasarile. Angajatii din unele divizii lucreaza de acasa

Criza coronavirusului schimba modul de lucru si in cele mai mari companii din industria auto romaneasca: deplasarile cu avionul sunt limitate la maximum, evenimentele interne au fost suspendate, angajatii care nu sunt in productie pot lucra si de acasa, iar sedintele obisnuite sunt inlocuite cu videoconferinte. in cazul in care unii angajati au fost in delegatie in regiunile afectate de coronavirus, acestia se autoizoleaza pentru 14 zile la domiciliu si lucreaza de acasa. continuă pe Hotnews

Coronavirus - Unele companii auto asteapta scaderi mari ale profitului, productia auto mondiala ar putea scadea si cu peste 2 milioane de masini

Unele uzine auto din zona Wuhan reincep activitatea, dar peste tot in lume companiile sunt ingrijorate de raspandirea coronavirusului si, mai ales, de faptul ca nu sunt suficiente componente din China. Se estimeaza ca profitul Nissan ar putea scadea cu 35% din cauza crizei, iar compania este un exemplu interesant. Pana de curand pareau a fi pierzatoare companiile care nu au prezenta puternica pe piata chineza, dar de acum roata s-a intors si exact aceste companii au probleme mai putine.

Pericolul de pe strazi: ce a descoperit RAR la masinile din Romania

Registrul Auto Roman - RAR - a verificat autoturismele din Romania, iar concluziile nu-s dintre cele mai bune. Se stie faptul ca Romania are un parc auto invechit. Guvernul a venit cu programe.

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

Porsche Romania intra pe piata statiilor de incarcare pentru masini electrice prin lansarea marcii MOON

Porsche Romania, cel mai mare importator auto din Romania, intra pe piata statiilor de incarcare a masinilor electrice, prin marca MOON, detinuta de Allmobil GmbH, parte a Porsche Holding Salzburg. Statiile permit alimentarea oricarui model de masina electrica sau hibrid plug-in disponibil pe piata.

Rares Bogdan, despre criza de coronavirus din Romania: Masurile Executivului au avut efect

Rares Bogdan a vorbit despre criza de coronavirus din Romania. Liberalul sustine ca masutile guvernului au avut efect.

Coronavirus: Ce trebuie sa faca spitalele. LISTA masurilor recomandate de institutia care acrediteaza spitalele din Romania

Spitalele din Romania trebuie sa ia un set de 12 masuri minimale in contextul raspandirii coronavirusului in tara noastra - 25 de cazuri confirmate pana acum. Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate, institutia care acrediteaza spitalele din Romania in vederea functionarii, a alcatuit o lista de masuri recomandate tuturor spitalelor din tara, document remis HotNews. ro. Printre principalele recomandari se numara asigurarea de sapun si dezinfectant si limitarea vizitelor la pacienti.

CORONAVIRUS |Muftiatul Cultului Musulman din Romania, apel la enoriasi, in contextul virusului din China

Muftiatul Cultului Musulman din Romania a facut un apel la enoriasii institutiei in contextul epidemiei de coronavirus care ameninta tara. Mai precis, Iusuf Muurat, seful Cultului Musulman din Romania, a.

Simona Gherghe, despre iNCHIDEREA SCOLILOR din Romania, din cauza CORONAVIRUSULUI: Total lipsita de responsabilitate

Extinderea cazurilor de coronavirus aduce in discutie posibila inchidere a scolilor din Romania. Simona Gherghe, fosta vedeta Antena 1, a avut o reactie uluitoare legata de acest aspect, criticand acesta.

Decizia privind inchiderea scolilor din Romania, sub amenintarea coronavirus, e tot mai aproape

Decizia privind inchiderea scolilor din Romania va fi luata in urmatoarele ore, intr-o noua sedinta a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta.

Coronavirusul si intrebarea momentului. in ce conditii pot fi inchise scolile si liceele din Romania (DOCUMENT)

Odata cu depistarea celui de-al 14-lea caz de infectie cu coronavirus din Romania si cu noile restrictii impuse adunarilor de oameni, se ridica in aer tot mai tare suspiciunea ca noul coronavirus si efectele sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )